Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 145/146/155 - Forum poświęcone modelom 145 [1994-2001], 146 [1995-2001], 155 [1992-1997] - wymiana uwag nt. użytkowania, serwisowania, rozwiązywania problemów z zawieszeniem, układem wydechowym, kierowniczym, hamulcowym itd.
"Model 155 oferowano wyłącznie z nadwoziem czterodrzwiowej limuzyny z bagażnikiem o poj. 525 l lub 410 l (w najdroższej wersji wyposażonej w napęd 4x4 przejęty z Lancii Delty Integrale). Kufer można powiększyć poprzez złożenie tylnych siedzeń."
To one się składają? Czy ktoś mi wykręcił jakieś dźwigienki?
Zawsze można odkręcić kanapę. W 155 jest o tyle lepiej niż w 156, że pomiędzy kanapą, a bagażnikiem nie ma stalowej ścianki, więc jeśli ktoś potrzebuje przewieźć coś dłuższego to 15 min roboty i mamy pokaźną przestrzeń ładunkową
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi
to nie lekarstwo psychoterapeutyczne, przynajmniej wg mnie
Podziękowania za post / Lubię to
Thanks (Dane)
1
Thanks (Otrzymane)
22
Likes (Dane)
0
Likes (Otrzymane)
0
Dislikes (Dane)
0
Dislikes (Otrzymane)
0
Czas spędzony na forum
13 d 9 h 14 m
Apeluje o wstrzymywanie się od wklejania skanów z gazet/czasopism które akurat w tym samym czasie są dostępne w kioskach. Taki wybryk będzie nagradzany warnem z punktami wg 13pkt reg.
Zajrzałem dzisiaj do mojego archiwum (a jest spore) prowadzonego od 1990 roku (mam numery AI czyli poprzednika Auto Motor i Sport z testami "Opel Kadett vs VW Golf II" ) i przypomniałem sobie, że mam parę fajnych testów różnych modeli Alfa Romeo z lat ich prezentacji i świeżości. Będę wrzucał po trochę - na dobry początek prawdziwe perełki:
Zakładki