http://www.alfa145.co.uk/downloads/T...Cloverleaf.pdf
Proponuje odwiedzić ta strone.
Jest to test przeprowadzony przez Top Gear, pokazuje jak Nasza Alfa wygląda na tle innych samochodów podobnego typu.
No to teraz przyszła kolej na model 145. Jeżeli ktoś coś ma to niech dodaje. Moderatorów proszę o podwieszenie tego tematu jak i innych podobnych utworzonych wcześniej. Zamieszczamy według schematu
Tytuł
---------------------------------------------------------------------------
Ciao bokser
Moto Magazyn
Alfa Romeo 145 1,6TS
-------------------------------------------------------------------------
Nie zawsze musi być tak samo
Moto Magazyn
Alfa Romeo 145 1,6TS
![]()
http://www.alfa145.co.uk/downloads/T...Cloverleaf.pdf
Proponuje odwiedzić ta strone.
Jest to test przeprowadzony przez Top Gear, pokazuje jak Nasza Alfa wygląda na tle innych samochodów podobnego typu.
Kaliber 145
Moto Magazyn
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer
------------------------------------------------------------------------
Alfa Quadrifoglio
Auto Świat
Alfa Romeo 145
-------------------------------------------------------------------------
Kochaj albo rzuć
Auto Świat
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer
![]()
To moze jeszcze to. Co prawda filmik,ale moze kogos zainteresuje
B2BTV.pl - Alfa Romeo 145 - (nie) tylko dla Alfisti - Wideo
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
Świetny temat, przypominają mi się stare dobre czasy, bo gdzies głeboko pod ziemią w piwnicy mam jeszcze te gazety. Swoją drogą to Moto Magazyn był moją ulubioną gazetą, ducha MM dziś mozna poszukać jeszcze w Top Gear (Piotr.R. Frankowski).
Pozdrawiam Tiga![]()
Frankowski chyba międzyczasie był w AŚ o ile się nie mylę.
A tu następna porcja:
Włoska jazda
Auto Świat 1997r
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V
-----------------------------------------------
Ti amo*
Auto Świat 1996r.
Alfa Romeo 146 ti 2.0TS
![]()
ex Alfa Gtv / AR 146 Ts / AR 33 1.8td
&
Lancia Delta 1.9 t.ds LE / ex Lancia Delta 1.6 dohc GT i.e.
"Pełna niespodzianek"
Auto Świat, wrzesień 2005
Alfa Romeo 145 1.4 TS
![]()
"Kłopoty z rozrządem"
Auto Świat, październik 2006
Alfa Romeo 146 1.4 TS
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez dominik156 ; 27-02-2009 o 13:32
Ma może ktoś katalogi lub broszury jakie dostawało się w salonie na temat 145\ 146?
Czytając artykuły z magazynu "Auto świat" wydaj mi się że są oni bardzo uprzedzeni do naszej marki. Jakiś czas temu właśnie ten magazyn wydał małą książeczkę o używanych samochodach. Na modelu 145\ 146 nie zostawili tam suchej nitki, dostał chyba pół albo 1 gwiazdkę na 5 możliwych. Natomiast pod koniec zeszłego roku w magazynie "Motor" był test używanej 145\ 146. Tam na 5 możliwych dostał ten model 3, wymieniali rzeczywiście najczęstsze usterki jak wariator i zawieszenie nie lubiące Polskich drug, jednocześnie zachwalali wyposażenie i osiągi oraz dostępność i cenę części zamiennych. Czytając testy w "Auto Świecie" czułem jakby z wszystkich sił odradzali zakup tego samochodu, czytając test "motoru" miało się wrażenie że nie jest to zły samochód tylko wymaga dbałości i cierpliwości.
Ostatnio edytowane przez crazyqs ; 01-03-2009 o 00:04
Test w motorze był najbardizej obiektywny,chyba raczej. Jakbyś miał go, to wrzuć tutaj, bo ja miałem,ale zgubiłem ten numer
PRzedruki z Auto bilda z tamtych lat były dużo korzystneijsze (zwłaszcza TS) ,ale wywody z ostatnich lat to już przesada jak piszesz...
ex Alfa Gtv / AR 146 Ts / AR 33 1.8td
&
Lancia Delta 1.9 t.ds LE / ex Lancia Delta 1.6 dohc GT i.e.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki