Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: i kazda inna alfa

lukaszzarzynski
    Gość

Domyślnie i kazda inna alfa

witam koledzy,
    w poszukiwaniu skrzyni biegow do mojej belli obdzwonilem chyba pol polski. wiele przeprowadzilem rozmow telefonicznych i chcial bym wam wszystkim polecic pewnego allegrowicza. rozmowa z nim to prawdziwa przyjemnosc, koles jest konkretny, uczciwy i bardzo porzadny. towar od niego jest I-klasa. wiec ogladalem wiele skrzyn, kilku sprzedawcow nawet sie nie orientowalo od jakiego modelu jest dokladnie ta skrzynia, wszystkie byly tak zatuczone ze strach bylo je wlozyc do bagaznika. zaznaczam ze ten sprzedawca daje gwearancje na czesci co jest rzadkoscia. skrzynia od niego jest czysciutka, wymyta tak ze spokojnie mozna ja wiezc na siedzeniu. opisywany sprzedawca glownie specjalizuje sie we wloszczyznie wiec jak by ktos cos potrzebowal to sa namiary na niego.
    gostynin woj. mazowieckie ul zamkowa 12 tel692036346
    Jeli komus z was koledzy pomoga te informacje to to super, bo sprzedawca jest jak najbardziej polecenia w przypadku alfy!! pozdrawiam

P.S. do moderatorow forum
    Przepraszam jesli zle umiescilem ten temat w tej zakladce ale chce uchronic niektorych alfaholikow przed nieuczciwymi i niekompetentnymi sprzedawcami. lepiej uczyc sie na czyis bledach niz na swoich.

Użytkownik Romeo Avatar as
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Auto
    AR 145 / 1994 1,4 BOXER

Domyślnie

Jeśli rzeczywiście jest tak, jak piszesz to myślę, że dobrze mieć namiary na takiego kogoś. Popieram inicjatywę
    Errare humanum est - Mylić się jest rzeczą ludzką.

lukaszzarzynski
    Gość

Domyślnie cenne rady

a moze na forum stworzymy zakladke "zaufani mechanicy" w krorej bedziemy wpisywali namiary na tych zaufanych i majacych pojecie o alfach. jesli to czyta jakis moderator to bardzo bym prosil o stworzenie takiej zakladki dzieki ktorej ulatwi sie zycie wielu alfaholikom!!
    pozdrawiam!!

lukaszzarzynski
    Gość

Domyślnie zaufani dla alfy

Witam koledzy. dzis odebralem swoja belle od mechanika po wymianie sprzegla i skrzyni. Mianowicie, jesli ktos poszukuje dobrego a nawet bardzo dobrego mechanika do alfy a zarazem taniego to moge polecic mojego zaufanego serwisanta otoz dlaczego: przez 2 dni pracujac od ok 17.00 do 23.00 potrafil wymienic skrzynie biegow w boxerku z wyjmowaniem silnika, mozecie powiedziec ze kazdy tak potrafi, nie kazdy!! to jest czlowiek "urodzony w kanale i stworzony do alfy" Jak by ktos z okolic gniezna inowroclawia znina poszukiwal dobrego i taniego mechanika to polecam tego typa. jak by co to namiary na niego podam na prv. pozdrawiam

ViP Romeo Avatar puotek
    Mieszka w
    Rybnik
    Auto
    156FL Q2

Domyślnie

http://www.forum.alfaholicy.org/foru...serwisy-7.html

Myślę, że warto namiary wpisać tutaj, bo jeśli ktoś z okolic będzie szukał mechanika, to raczej w temacie do tego przeznaczonym

mathiasslimshad
    Gość

Domyślnie

Aż wstyd mi się przyznać, że ja tego człowieka nie znam. Od urodzenia mieszkam w Gostyninie, teraz mam problem ze swoją Bellą i w żadem sposób nie mogę go rozwiązać, samochód był u 3 mechaników i nikt nie zrobił. Może on coś pomoże?? Gdyby nie ten post do dziś bym nie wiedział, że taka osoba istnieje

ViP Znawca Avatar dareme89
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    166 '04 2.4 20V

Domyślnie

Ja proponuje zeby zrobic nie mechanikow a wlasnie osoby ktore sprzedaja czesci, bo mchanicy to juz byli pisani a sprzedawcy jeszcze nie

Użytkownik Romeo Avatar aniol_jojo
    Mieszka w
    Ruszów
    Auto
    156 SW - 2.4 JTDm 2004r

Domyślnie

jeśli chodzi o mechaników u mnie (w iłowej) to NIE POLECAM ŻADNEGO - nawet nie wiedza jak maskę w mojej belli otworzyć - jeden próbował zaraz przy kole a dokładniej nad nim

Pingwin
    Gość

Domyślnie

Wrocław: są trzy dobre warsztaty, polecam korzystać ze wszystkich w kolejnosci losowej. Ponieważ jesli jezdzimy do jednego, zaczyna nas on traktować jak stałego klienta, co oznacza, ze z czasem zacznie nas wkręcać w niepotrzebne naprawy.