Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 145/146/155 - Forum poświęcone modelom 145 [1994-2001], 146 [1995-2001], 155 [1992-1997] - wymiana uwag nt. użytkowania, serwisowania, rozwiązywania problemów z zawieszeniem, układem wydechowym, kierowniczym, hamulcowym itd.
    mlody00
    Gość

Domyślnie problemy z ukladem kierowniczym

witam mam maly problem ze swoja alfa a raczej jej ukladem kierowniczym,wydobywaja sie odglosy stuku podczas skrecanie kierownicą najczecsiej krecac w miejscu ,a co lepsze po ustawieniu zbieznosci kol i po przejechaniu ok 50km jest stuk i zbieznosc przestawiona juz jest co to moze byc ? czy to maglownica nadaje sie do wymiany ? cale zawieszenie jest ok jak twierdza mechanicy

2. # ADS
    Akwizytorka

mlody00
    Gość

Domyślnie spotkal sie ktos juz z takim problemem?

witam mam maly problem ze swoja alfa a raczej jej ukladem kierowniczym,wydobywaja sie odglosy stuku podczas skrecanie kierownicą najczecsiej krecac w miejscu ,a co lepsze po ustawieniu zbieznosci kol i po przejechaniu ok 50km jest stuk i zbieznosc przestawiona juz jest co to moze byc ? czy to maglownica nadaje sie do wymiany ? cale zawieszenie jest ok jak twierdza mechanicy[/QUOTE]

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Krzysiek723
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa romeo 146 1.6 twin spark 1997r
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 h 14 m

Domyślnie

Gdy ja mialem takie ,,stuki,, pojechalem wymienic koncowke drazka kierowniczego i stuki ustaly

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia