Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 145/146/155 - Forum poświęcone modelom 145 [1994-2001], 146 [1995-2001], 155 [1992-1997] - wymiana uwag nt. użytkowania, serwisowania, rozwiązywania problemów z zawieszeniem, układem wydechowym, kierowniczym, hamulcowym itd.
-
Użytkownik
Pirat drogowy
Można się zdenerwować
Otóż stała się rzecz straszna. 16 marca zrobiłem przegląd rejestracyjny, zatankowałem swoją belle i jak na złość chciałem ustąpić kobiecie pierszeństwa na pasach....no i zostałem solidnie wynagrodzony..... Pan jadący za mną wjechał mi w tył i rozbił Alfe
Był rzeczoznawca i stwierdził pogięte podłużnice,prób,pas tylny itp.....No i właśnie tak zostałem wynagrodzony za uprzejmość.....i jak tu pieszym pierszeństwa ustępować...
Zaraziłem się wirusem alfa

-
25-03-2010 14:42 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Pirat drogowy
ups
. autko do kasacji czy tylko remont tyłu ??
-
Ik@r 1111
AR 33 1.7 IE 2000-2008 r.
AR 145 2.0 16V TS 2008-...

-
szkoda, na pewno jesteś wściekły....ehhh
jak coś to posiadam na sprzedaż ćwiartkę lewy tył....
-
Użytkownik
Romeo
Dobrze chociaz że nie z Twojej winy. :/
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!

-
Użytkownik
Pirat drogowy
No niestety szkoda całkowita.....tak mi powiedział rzeczoznawca. Ciekawe tylko jak ją wycenią...Oj szkoda mi jej jak cholera, 4 lata razem i ponad 100tyś km....sporo wspomnień, ciężko się będzie rozstać

-
-
Użytkownik
Romeo

Napisał
Marek
No niestety szkoda całkowita.....tak mi powiedział rzeczoznawca. Ciekawe tylko jak ją wycenią...Oj szkoda mi jej jak cholera, 4 lata razem i ponad 100tyś km....sporo wspomnień, ciężko się będzie rozstać
Oczywiscie następna też będzie alfa?
Wziuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum...Co to było? Takie szybkie i piękne?
To 145 boxerek oczywiście!

-
Użytkownik
Pirat drogowy
Mam taką nadzieję. A jak byście potrzebowali części to mam ich sporo, bo kupiłem kiedyś cały silnik z osprzętem i teraz już mi raczej nie będzie potrzebny. Więc jak coś piszcie

-
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia