Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 145/146/155 - Forum poświęcone modelom 145 [1994-2001], 146 [1995-2001], 155 [1992-1997] - wymiana uwag nt. użytkowania, serwisowania, rozwiązywania problemów z zawieszeniem, układem wydechowym, kierowniczym, hamulcowym itd.
    Użytkownik Romeo Avatar sn00p
    Mieszka w
    Prawie Wrocław.
    Auto
    1999r AR 146 1.4 TS 16v / 2004r AR 156 SW 1.9 JTDm
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    6 d 22 h 28 m

Domyślnie

Cytat Napisał Rzmudzior Zobacz post
    (spadek z 900 na 800 obr na postoju raz na 30 sek i na zimnym silniku loty między 1000 a 500)
    OIDP w mojej instrukcji jest napisane, że prawidłowe obroty na biegu jałowym to 800 rpm.

A co do "ten typ tak ma" - sprzedają później ludzie zdezelowane auta z zapalonymi marchewami i falującymi silnikami mówiąc, że on tak ma i marka auta się wyrabia sama ...

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Siewierz
    Auto
    146 TS 1,4 16V
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Dzięki chłopaki póki co za wskazówki troche rzeczy powymieniałem i jak narazie jest wszystko OK !! autko śmiga za... mam w nim gaz (sekwencje) ale nie używam jestem przeciwny LPG została odcięta instalacja chyba żebym miał wielki kryzys to może podłącze. Na benzynce fajnie pracuje usterki usunięte koszt 2 tyś prawie ale sie opłacało. Jak będe miał z czymś problema to się odezwe, i niech ci co są na forum nie piszą że to nie pomaga wystarczyło wiedzieć od czego sie zabrać - jakby jakiś spocik czy zlot na śląsku był dajcie znać to podjade. Pozdrowionka dla wszystkich

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

regulator napięcia 9v wysokoprądowy

Zakładki

Uprawnienia