hej, zdarzyło sie komuś tak, że po przekręceniu kluczyka w stacyjce na pozycje właczenia prądu pod wycieraczką podłogową po stronie pasażera zaczyna cos cichutko brzęczeć i lekko stuk-pukać rytmicznie? Dzięcioł sie zelęgł czy co???a tak na serio to co to moze być, komputer?dodam że zaczeło się tak dziać w tą sobotę i na pewno tak wczesniej nie było ;// o co chodzi :?:
Alfa: Piękna i bestia!
z przodu?
pompa paliwa brzeczy, ale z tylu![]()
tak z przodu. pompe też słychać ale z tylu więc to nie pompa. Te dzwieki słychać dokładnie pod podlogą po stronie pasażeraNapisał Filippo
Z przdu to moze byc komputer albo wentylator nagrzewnicy nic tam wiecej nie ma. A moze jakis gryzon ci wpadl ?![]()
no tylko że to jest bardzo rytmiczne, czy komuś to sie zdarzyło kiedyś?
Misie wydaje,że Bellę na kanał trzeba dać i opukać ją od spodu w tym miejscu gdzie mniej więcej stuka.
kurde dziwne to jest bo silnik nie pracuje auto stoi a puka i brzęczy, może to jakieś zwarcie w komputaerze nie wiem zielony w tym temacie jestem ;//
nie mam, wszystko jest wyłaczone tylko stacyjka jest właczona, jak uruchomie silnik to nic sie nie zmienia dalej tak samo stuka rytmicznie, brżeczenie potrafi jeszcze tak się przeciążać jakby coś pracowało i napotykało oporyNapisał Lesio
Kurde.Archiwum X. :mrgreen: A bez kluczyka cisza :?:
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki