Elo,
tak jak w temacie. Niedługo powinny mi przyjść ramki do zegarów i jak będę je zakładał to założę jedną żarówkę bo mam spaloną. Tylko jakie kupić? Czy pod zegarami są 4 żarówki? bo tak mniej więcej wygląda to z podświetlenia.
Wydaje mi się że tematu nie było bo tylko o 155 taki znalazłem.
Pozdrawiam![]()
Wściekłe SUKI
Żarówek jest na pewno więcej niż 4; jest ich 7 lub 8, przeprowadzałem operację wymiany 2 razy, nazywają się 5Wcośtam, nie pamiętam już teraz, ale kosztują coś około 70 groszy na stacji benzynowej. wymień sobie wszystkie na raz, bo jak padnie pierwsza a jeździsz dalej, to potem wszystkie się sypią jak łupież![]()
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
-Czad... a topór skąd masz?
a właśnie nie prawda, bo to najmniejsze z wąsami czyli 2Wi było takich tematów conajmniej 3
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.

Jak były takie tematy to sorka. Ale Problem teraz polega na tym że dostałem 2 wiadomości z 2 różnymi informacjami...![]()
2W czy 5W?
Wściekłe SUKI
Ani 2W ani 5W. To są żarówki bezcokołowe W1.2W co oznacza, iż mają 1.2 W. Zakładanie większych żarówek to proszenie się o problemy.
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997
ajt,racja aquarius- 1.2W w sumie 2w sie nie zmieści a tym bardziej 5w- ostanio wymieniałem podswietlenie rejestracji![]()
Ja również ten temat przerabiałem u siebie 2 razy i jest jedna bardzo ważna rzecz. Jak będziesz miał odłączone zegary nie włącz przypadkiem zapłonu. Ja tak zrobiłem w lato. Zapomniałem się i chciałem na noc zasunąć szybę i wywaliło błąd poduszki.
AR 146 Ti, 97r Zender. Zapraszam do oglądania i oceniania http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...146_domin.html !!
Alfa Romeo stworzone z tego samego co sny...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki