Witam,
Szukam emblematu na tylna klapę do Alfa Romeo 146. Znaczek może być zniszczony czyli wyblakły, porysowany, popękany lakier itd. Chodzi mi głównie o samo "kółko"
Jeżeli ktoś takowy posiada to jestem zainteresowany, proszę pisać śmiało![]()
Z góry dziękuje za inf.
Marcin // AR 146 2.0 TS //
Dziś poszukam, bo nie dawno właśnie taki u siebie wymieniałem i dam znać.
AR 146 Ti, 97r Zender. Zapraszam do oglądania i oceniania http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...146_domin.html !!
Alfa Romeo stworzone z tego samego co sny...
Witam,
Oki, fajnie jakby coś z tego wyszło
z góry dziękuje
Zapraszam jak by co pod ten link: Trochę części do AR 145, które uzbierałem przez osatnich kilka lat... - pozycja numer 16. Mam cały komplet łącznie ze śrubami samozrywalnymi do przykręcenia zamka oraz nowymi zaślepkami śrub. Nie wiem czy sam emblemat da się wymienić bez odkręcania całości. W 145 się nie dało. Nie wiem jak jest w przypadku 146![]()
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997
Dodać należy, że do kompletu umiejętności i cierpliwości należy dodać jeszcze malutkie rączki i bardzo sprawne palce. Ja niestety w tej konkurencji odpadłem. Łatwiej było zbić stare śruby, zdjąć całość, zrobić remont i przykręcić wcześniej zakupionymi, samozrywalnymi śrubami. Przy okazji całość porządne zabezpieczyłem antykorozyjnie, wiec przez długie lata nie trzeba będzie tam zaglądać![]()
Pozdrawiam
Zbyszek
Lancia Phedra 2.2 JTD 2003 była AR 145 1.6 TS 1997
Witam,
I jak tam kolego Nebeu, udało się coś odszukać?
Ostatnio edytowane przez marcink70 ; 05-01-2012 o 21:03
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki