Siema, nigdzie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek informacji jak można wyciągnąć ten otóż kod. Chce dorobić kluczyk ale nigdzie mi nie dorobią z pilotem do centralnego zamka (nie umieją? płytki nie ma dostępnej takiej?) a jak bym jakoś wyciągnął ten kod to bym sobie płytkę sam zaprogramował. Dzięki za wszelkie odpowiedzi lub podpowiedzi.
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5

W Bydgoszczy są scpece co dorobią kartę startową do Laguny II wyłącznie na podstawie podstawionego samochodu (500zł), także szukaj gdzieś w większych miejscowościach koło siebie.

masz jeden kluczyk z alarmem?
albo moze sama plytke ?
bylem sie ostatnio pytac o dorobienie kluczyka z alarmem (gosc mi 250-300 zl powiedzial) i jest to mozliwe ale.... musi byc nowa centralka... poza tym gosc mowil ze ciezka sprawa z dorobieniem klucza do AR.
Mam jeden "caly" kluczyk z plytka i zastanawiam sie czy nie mozna by bylo zaprogramowac "czystej" plytki, jestem pewny ze maja czytniki do tych sygnalow wysylanych z pilota.
drugi kluczyk mam z grotem i kostka immo ale bez plytki, za dorobienia samego plastiku gosc powiedzial mi 100 zl tylko nie dopytalem sie czy plytke dorobi ;/
Mam jeden kluczyk oryginalny tylko z pilotem centralnego zamka, nie mam alarmu. W 146 zaprogramowanie pilota do centralnego to 5 min tylko właśnie muszę posiadać kod (nawet jak płytka ma inny kod). A w bawienie się z zakładaniem nowej centralki i dokupowanie doczepianych pilotów mnie nie interesuje. A jak się wyrabia kartę kodową w ASO to jest podany kod tylko do immobilisera czy są oba kody?
Jeśli znajdziesz gdzieś nie przetłumaczony tekst napisz do mnie PW najlepiej z załączonym screenem.
146 1.6 i.e. 16V TS 1998r. ECU Motronic M1.5.5
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki