Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale 145/146/155 - Forum poświęcone modelom 145 [1994-2001], 146 [1995-2001], 155 [1992-1997] - wymiana uwag nt. użytkowania, serwisowania, rozwiązywania problemów z zawieszeniem, układem wydechowym, kierowniczym, hamulcowym itd.
-
[145] spoiler na tylnej klapie - demontaz
Czy można bezproblemowo zdemontować spoiler spotykany w niektórych alfach 145 na klapie bagażnika? Osobiście preferuję bryłę samochodu bez tego dodatku, mam na oku jeden idealny dla mnie pod względem wizualnym i technicznym egzemplarz, tylko ten spoiler, który średnio mi się widzi...
-
28-05-2008 20:38 # ADS
Akwizytorka
-
Użytkownik
Romeo
fajne masz problemy przy zakupie autka :wink:
-
Użytkownik
Romeo
Jak kupisz i ściągniesz spojler to daj znać czy chcesz go sprzedać.
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa

Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była

-
Użytkownik
Pirat drogowy
ja tez szukam takiego spojlera.jaka cena? z tego co wiem jest on przyklejany..
-
daroo: jesli przyklejany to elegancko - powinno sie dac zdemontowac bez sladu. Jak juz sie w alfe wyposaze (mam nadzieje, ze jakos w lipcu), spoiler nadal nie bedzie mi sie podobal i go odkleje to dam znac na forum, ze jest na sprzedaz
-
-
rigobert: ojć, śruby = dziury. Czy fabrycznie, gdy nie ma spoilera otwory już są i mają eleganckie zaślepki, czy też trzeba je wywiercić ergo eleganckich zaślepek fabrycznych nie dostanę.
-
Użytkownik
Pirat drogowy

Napisał
apa-sf rigobert: ojć, śruby = dziury. Czy fabrycznie, gdy nie ma spoilera otwory już są i mają eleganckie zaślepki, czy też trzeba je wywiercić ergo eleganckich zaślepek fabrycznych nie dostanę.
no chyba nie ma dziur bo w swojej nie widzę zadnych zaślepek... A jeśli chcemy założyć nie oryginalny spojler to napewno się go przykleja
-
ViP
Romeo
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Tagi użytkowników
Uprawnienia