Witam!
Mam takie pytanie..
czy można otworzyć bagażnik po przez jakiś guzik lub coś w tym stylu? bo ja muszę wyjść z auta i kluczykiem otwierać bagażnik.. też tak macie?
z góry dzięki za info,
pozdrawiam!![]()

Z tego co wiem to w standardowym wyposażeniu było cięgno do otwierania bagażnika na podłodze po lewej stronie fotela kierowcy, w wyższych wyposażeniach otwierany był przyciskiem po prawej od wskaźnika otwartych drzwi.
z lewej strony przy fotelu kierowcy jest dzwignia. Jak nie tam to na panelu centralnym obok wlacznika swiatel przeciwmgielnych mozesz miec narysowane auto z otwarta klapa bagaznika (ale to w bx raczej bylo)

Mam tylko tę dźwignię po lewej stronie pod fotelem.. i nic więcej.. i tak muszę otwierać kluczykiem.. ta dźwignia jakby.. odblokowuje klapę.. a kluczykiem muszę i tak przekrecić..
Moze masz ten problem?
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...512.htm#131362
Jeslit ak to zrob tak jak tam pisalem

Ja mam dźwignie po lewej stronie fotela od.. regulacji fotela góra/dół i nie moge inaczej jak kluczykiem otworzyć klapy :/
Alfa jak w profilu.

Czyżby jest coś nie tak? linka jest uszkodzona? rozumiem, że.. po zaciągnięciu dźwigni bagażnik sam się otwiera do góry tak?!

nie.dzwignia odbezpieczasz zamek.unosisz recznie.nawiasem za pociagnienciem dzwigienki to chyba tylko PF 125 mial ze klapa szla w gore :wink: jesl nie odbezpiecza zamka sprawa jest banalne prosta.wysarczy odkrecic dwa wkrety i zdjac maskownica zamka w bagazniku i wszystko widac...
IK@R 3991*PyraTeam 210* AR 146 1,6T.S;145 1,4T.S ; 156 1,8 T.S-EX**JEST: 155 T.S 2,0 8v SUPER ;STILO JTD
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki