Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
  1. #1
    Użytkownik Maniak resoraków
    Dołączył
    05 2011
    Auto
    147 2.0 TS
    Postów
    27

    Domyślnie "Fuel cut switch on" a samochód jeździ...

    mam taki problem, że pewnego razu nie wiem z jakiego powodu włączyła mi się kontrolka "fuel cut switch on", a w zasadzie świeci się cały czas. Szukałem odpowiedzi w internecie, ale ludziom przy tym komunikacie nie odpalał samochód, mi natomiast śmiga bez żadnego problemu.

    O co chodzi?

  2. #2
    Użytkownik Romeo Avatar Lenix
    Dołączył
    10 2013
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Była 147 2.0, jest GT i Saxo
    Postów
    1,169

    Domyślnie

    może coś go zabolało, podepnij się najlepiej komputerem, jeśli jest jakiś błąd to go odczytaj i sprawdz i usuń może już nie wyskoczy skoro auto smiga,

    ~ taka była piękna ! :C




Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 22-05-2013, 22:05
  2. Odpowiedzi: 90
    Ostatni post / autor: 11-02-2013, 06:37
  3. Alfa 147 1,6 TS 03r. "Inertia switch activated"
    Utworzone przez Daniel90 w dziale 147
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 29-04-2012, 08:07
  4. "Engine presure low, no prceder switch off engine "
    Utworzone przez kris25 w dziale 156
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-12-2011, 00:23
  5. "głupota jeździ samochodem"
    Utworzone przez alces1 w dziale Hyde Park
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 25-02-2010, 15:22

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory