Szukam i szukam, przewertowałem dział zrób to sam ale nie mogę znaleźć, ma ktoś link ewentualnie wie jak bezpiecznie zdjąć obudowę lusterka ( tą która jest w kolorze nadwozia) w celu przemalowania jej na inny kolor ?
Dzieki z góry
Szukam i szukam, przewertowałem dział zrób to sam ale nie mogę znaleźć, ma ktoś link ewentualnie wie jak bezpiecznie zdjąć obudowę lusterka ( tą która jest w kolorze nadwozia) w celu przemalowania jej na inny kolor ?
Dzieki z góry
~ taka była piękna ! :C
jak rozbierzesz lusterko, pod mechanizmem są bodajże 4 zatrzaski do 3 się dostaniesz bez problemu gorzej z czwartym. Ale dasz radę. Ja rozebrałem całe i poszło. Zrobię Ci fotkę jak to wygląda.
lustereczko
Ostatnio edytowane przez Pati&Grzesiek ; 11-04-2014 o 10:20
Nie rozumiemy się, pytanie brzmi- jak rozebrać te lusterko żeby dostać sie 'pod mechanizmem są bodajże 4 zatrzaski do 3 się dostaniesz bez problemu gorzej z czwartym. Ale dasz radę. Ja rozebrałem całe i poszło. Zrobię Ci fotkę jak to wygląda'
wystarczy mocniej pociągnąć samo szkło i resztę będzie widać.
Dalej się nie rozumiemy xd załóżmy że jestem zielony w rozbieraniu lusterek i chcę krok po kroku wiedzieć co zrobić żeby zdemontować tą obudowęwiem że był gdzieś TUT jakiś ale za cholerę znaleźć go nie moge
samo lusterko jest przyklejone do plastikowej ramki. Ramkę z lusterkiem podważ czymś ( ja użyłem do tego plastikowego "lizadełka" coś w rodzaju noża ale bardzo twarde) ramka trzyma się na 4 zatrzaskach na ruchomym kole do regulacji położenia lusterka. Musisz tę ramkę na tyle energicznie pociągnąć by zatrzaski puściły. Cała filozofia.
aha czyli trzeba wyciągnąc lusterko, bez odkręcania lusterka od środka itd, sorry wcześniej nie widziałęm zdj, dzięki
spoko. Dobrze, że się przydało![]()