Zobrazit výsledky z 1 do 8 s 8
  1. #1
    Uživatel Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Nastoupil
    01 2017
    Žije v
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Příspěvky
    24

    Domyślnie moje 147 zgasło i nie chce zapalić

    Witam mam problem z moją Alfą . Problem polega na tym że samochód zapalił chwilę pochodził i zgasł a na wyświetlaczu jest napis IMMOBILISER FAILURE oraz ASR failure. No i nie świeci się ikonka check engine po włączeniu zapłonu . Pomocy bo nie wiem co robić

  2. #2
    Uživatel Maniak resoraków Avatar Jakubbo244
    Nastoupil
    02 2016
    Auto
    Alfa Romeo 147
    Příspěvky
    47

    Domyślnie

    Sprawdź czy kapsułka z chipem ci nie wypadła bądź nie lata

    Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Uživatel Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Nastoupil
    01 2017
    Žije v
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Příspěvky
    24

    Domyślnie

    podejrzewam ze padł komputer bo wcześniej na wyświetlaczu był komunikat awaria komputera silnika ale auto normalnie jezdziło

  4. #4
    Uživatel Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Nastoupil
    01 2017
    Žije v
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Příspěvky
    24

    Domyślnie

    temat ogarnięty ,brak masy

  5. #5
    Uživatel Ogier Avatar ayrekp
    Nastoupil
    05 2015
    Žije v
    Krakov, Polsko
    Auto
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Příspěvky
    161

    Domyślnie

    Podziel się kolego gdzie tej masy nie było ??

  6. #6
    Uživatel Ogier
    Nastoupil
    11 2016
    Žije v
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Příspěvky
    166

    Domyślnie

    Napisał że nie było dobrej masy

  7. #7
    Uživatel Ogier Avatar ayrekp
    Nastoupil
    05 2015
    Žije v
    Krakov, Polsko
    Auto
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Příspěvky
    161

    Domyślnie

    Masy ale do czego !!! silnika, kompa, stacyjki, karoserii....

  8. #8
    Uživatel Ogier
    Nastoupil
    11 2016
    Žije v
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Příspěvky
    166

    Domyślnie

    Całe auto to jest biegun ujemny względem akumlatora, może przewód łączący komputer z masą poszedł na wcześniejszą emeryturę

Podobná témata

  1. Alfa 147 nie chce zapalić
    Vytvořil(a) patrykp4 v sekci 147
    Odpověď: 42
    Poslední příspěvek/Autor: 23-10-2016, 15:51
  2. Auto zgasło nagle i nie chce odpalić błąd P0190
    Vytvořil(a) remer w dziale 156
    Odpověď: 3
    Poslední příspěvek/Autor: 09-11-2012, 20:08
  3. Gaśnie, nie chce zapalić
    Vytvořil(a) ola w dziale 156
    Odpověď: 17
    Poslední příspěvek/Autor: 06-09-2009, 13:45
  4. silnik nie chce zapalić
    Vytvořil(a) haribo w dziale 156
    Odpověď: 18
    Poslední příspěvek/Autor: 22-03-2009, 20:34
  5. [166] Nie chce zapalić po postuju.
    Vytvořil(a) qckr v sekci 166
    Odpověď: 0
    Poslední příspěvek/Autor: 11-07-2008, 22:55

Štítky pro toto téma

Oprávnění

  • Můžete nejen nové téma
  • Můžete nejen psát zprávy
  • Můžete nejen přidat přílohy
  • Můžete nejen upravovat své příspěvky
  •  
Tlumiče