Mostrar resultados de 1 Para 8 con 8
  1. #1
    El usuario Soy nuevo -no llores!
    Se incorporó a la
    01 2017
    Vive en
    Wołów
    Automático
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Mensajes
    24

    Domyślnie moje 147 zgasło i nie chce zapalić

    Witam mam problem z moją Alfą . Problem polega na tym że samochód zapalił chwilę pochodził i zgasł a na wyświetlaczu jest napis IMMOBILISER FAILURE oraz ASR failure. No i nie świeci się ikonka check engine po włączeniu zapłonu . Pomocy bo nie wiem co robić

  2. #2
    El usuario Maniak resoraków Avatar Jakubbo244
    Se incorporó a la
    02 2016
    Automático
    Alfa Romeo 147
    Mensajes
    48

    Domyślnie

    Sprawdź czy kapsułka z chipem ci nie wypadła bądź nie lata

    Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    El usuario Soy nuevo -no llores!
    Se incorporó a la
    01 2017
    Vive en
    Wołów
    Automático
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Mensajes
    24

    Domyślnie

    podejrzewam ze padł komputer bo wcześniej na wyświetlaczu był komunikat awaria komputera silnika ale auto normalnie jezdziło

  4. #4
    El usuario Soy nuevo -no llores!
    Se incorporó a la
    01 2017
    Vive en
    Wołów
    Automático
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Mensajes
    24

    Domyślnie

    temat ogarnięty ,brak masy

  5. #5
    El usuario Semental Avatar ayrekp
    Se incorporó a la
    05 2015
    Vive en
    Kraków
    Automático
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Mensajes
    161

    Domyślnie

    Podziel się kolego gdzie tej masy nie było ??

  6. #6
    El usuario Semental
    Se incorporó a la
    11 2016
    Vive en
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Automático
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Mensajes
    167

    Domyślnie

    Napisał że nie było dobrej masy

  7. #7
    El usuario Semental Avatar ayrekp
    Se incorporó a la
    05 2015
    Vive en
    Kraków
    Automático
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Mensajes
    161

    Domyślnie

    Masy ale do czego !!! silnika, kompa, stacyjki, karoserii....

  8. #8
    El usuario Semental
    Se incorporó a la
    11 2016
    Vive en
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Automático
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Mensajes
    167

    Domyślnie

    Całe auto to jest biegun ujemny względem akumlatora, może przewód łączący komputer z masą poszedł na wcześniejszą emeryturę

Temas similares

  1. Alfa 147 nie chce zapalić
    Creado por patrykp4 en la sección 147
    Respuesta: 42
    Último mensaje/autor: 23-10-2016, 15:51
  2. Auto zgasło nagle i nie chce odpalić błąd P0190
    Creado por remer en la sección 156
    Respuesta: 3
    Último mensaje/autor: 09-11-2012, 20:08
  3. Gaśnie, nie chce zapalić
    Creado por ola en la sección 156
    Respuesta: 17
    Último mensaje/autor: 06-09-2009, 13:45
  4. silnik nie chce zapalić
    Creado por haribo en la sección 156
    Respuesta: 18
    Último mensaje/autor: 22-03-2009, 20:34
  5. [166] Nie chce zapalić po postuju.
    Creado por qckr w dziale 166
    Respuesta: 0
    Último mensaje/autor: 11-07-2008, 22:55

Etiquetas para este tema

Permisos

  • No se puede asumen un nuevo tema
  • No se puede escribir mensajes
  • No se puede Agregar archivos adjuntos
  • No se puede editar tus mensajes
  •  
Amortiguadores de choque