Afficher les résultats de 1 À 8 avec 8
  1. #1
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2017
    Vit à
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Messages
    24

    Domyślnie moje 147 zgasło i nie chce zapalić

    Witam mam problem z moją Alfą . Problem polega na tym że samochód zapalił chwilę pochodził i zgasł a na wyświetlaczu jest napis IMMOBILISER FAILURE oraz ASR failure. No i nie świeci się ikonka check engine po włączeniu zapłonu . Pomocy bo nie wiem co robić

  2. #2
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar Jakubbo244
    Dołączył
    02 2016
    Auto
    Alfa Romeo 147
    Messages
    47

    Domyślnie

    Sprawdź czy kapsułka z chipem ci nie wypadła bądź nie lata

    Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2017
    Vit à
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Messages
    24

    Domyślnie

    podejrzewam ze padł komputer bo wcześniej na wyświetlaczu był komunikat awaria komputera silnika ale auto normalnie jezdziło

  4. #4
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    01 2017
    Vit à
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Messages
    24

    Domyślnie

    temat ogarnięty ,brak masy

  5. #5
    Użytkownik Ogier Avatar ayrekp
    Dołączył
    05 2015
    Vit à
    Kraków
    Auto
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Messages
    161

    Domyślnie

    Podziel się kolego gdzie tej masy nie było ??

  6. #6
    Użytkownik Ogier
    Dołączył
    11 2016
    Vit à
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Messages
    166

    Domyślnie

    Napisał że nie było dobrej masy

  7. #7
    Użytkownik Ogier Avatar ayrekp
    Dołączył
    05 2015
    Vit à
    Kraków
    Auto
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Messages
    161

    Domyślnie

    Masy ale do czego !!! silnika, kompa, stacyjki, karoserii....

  8. #8
    Użytkownik Ogier
    Dołączył
    11 2016
    Vit à
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Messages
    166

    Domyślnie

    Całe auto to jest biegun ujemny względem akumlatora, może przewód łączący komputer z masą poszedł na wcześniejszą emeryturę

Sujets similaires

  1. Alfa 147 nie chce zapalić
    Créé par patrykp4 w dziale 147
    Réponse : 42
    Dernier post/Auteur : 23-10-2016, 15:51
  2. Réponse : 3
    Dernier post/Auteur : 09-11-2012, 20:08
  3. Gaśnie, nie chce zapalić
    Créé par ola w dziale 156
    Réponse : 17
    Dernier post/Auteur : 06-09-2009, 13:45
  4. silnik nie chce zapalić
    Créé par haribo w dziale 156
    Réponse : 18
    Dernier post/Auteur : 22-03-2009, 20:34
  5. [166] Nie chce zapalić po postuju.
    Créé par qckr w dziale 166
    Réponse : 0
    Dernier post/Auteur : 11-07-2008, 22:55

Tags pour cette rubrique

Autorisations

  • Vous ne pouvez pas assumer un nouveau sujet
  • Vous ne pouvez pas écrire des messages
  • Vous ne pouvez pas Ajouter des pièces jointes
  • Vous ne pouvez pas éditer vos messages
  •  
Amortisseurs de chocs