Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
  1. #1
    Utilizatorul Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    S-a alăturat
    01 2017
    Trăiește în
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Mesaje
    24

    Domyślnie moje 147 zgasło i nie chce zapalić

    Witam mam problem z moją Alfą . Problem polega na tym że samochód zapalił chwilę pochodził i zgasł a na wyświetlaczu jest napis IMMOBILISER FAILURE oraz ASR failure. No i nie świeci się ikonka check engine po włączeniu zapłonu . Pomocy bo nie wiem co robić

  2. #2
    Utilizatorul Maniak resoraków Avatar Jakubbo244
    S-a alăturat
    02 2016
    Auto
    Alfa Romeo 147
    Mesaje
    47

    Domyślnie

    Sprawdź czy kapsułka z chipem ci nie wypadła bądź nie lata

    Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Utilizatorul Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    S-a alăturat
    01 2017
    Trăiește în
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Mesaje
    24

    Domyślnie

    podejrzewam ze padł komputer bo wcześniej na wyświetlaczu był komunikat awaria komputera motorula ale auto normalnie jezdziło

  4. #4
    Utilizatorul Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    S-a alăturat
    01 2017
    Trăiește în
    Wołów
    Auto
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Mesaje
    24

    Domyślnie

    temat ogarnięty ,brak masy

  5. #5
    Utilizatorul Ogier Avatar ayrekp
    S-a alăturat
    05 2015
    Trăiește în
    Kraków
    Auto
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Mesaje
    161

    Domyślnie

    Podziel się kolego gdzie tej masy nie było ??

  6. #6
    Utilizatorul Ogier
    S-a alăturat
    11 2016
    Trăiește în
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Mesaje
    166

    Domyślnie

    Napisał że nie było dobrej masy

  7. #7
    Utilizatorul Ogier Avatar ayrekp
    S-a alăturat
    05 2015
    Trăiește în
    Kraków
    Auto
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Mesaje
    161

    Domyślnie

    Masy ale do czego !!! motorula, kompa, stacyjki, karoserii....

  8. #8
    Utilizatorul Ogier
    S-a alăturat
    11 2016
    Trăiește în
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Mesaje
    166

    Domyślnie

    Całe auto to jest biegun ujemny względem akumlatora, może przewód łączący komputer z masą poszedł na wcześniejszą emeryturę

Teme similare

  1. Alfa 147 nie chce zapalić
    Create patrykp4 w dziale 147
    Răspuns: 42
    Ultimul mesaj scris de: 23-10-2016, 15:51
  2. Auto zgasło nagle i nie chce odpalić błąd P0190
    Create remer în secțiunea 156
    Răspuns: 3
    Ultimul mesaj scris de: 09-11-2012, 20:08
  3. Gaśnie, nie chce zapalić
    Create ola în secțiunea 156
    Răspuns: 17
    Ultimul mesaj scris de: 06-09-2009, 13:45
  4. silnik nie chce zapalić
    Create haribo în secțiunea 156
    Răspuns: 18
    Ultimul mesaj scris de: 22-03-2009, 20:34
  5. [166] Nie chce zapalić po postuju.
    Create qckr w dziale 166
    Răspuns: 0
    Ultimul mesaj scris de: 11-07-2008, 22:55

Tag-uri pentru acest subiect

Atribuțiile

  • Nu poti crearea de subiecte noi
  • Nu poti scrie un mesaj
  • Nu poti pentru a adăuga atașamente
  • Nu poti modifica mesajele proprii
  •  
Amortizoare