Показать результаты от 1 для 8 с 8
  1. #1
    Пользователь Я НОВИЧОК - не кричите!
    Присоединился
    01 2017
    Живет в
    Волов
    Авто
    Alfa romeo 147 1,6 16V, 120 КМ
    Сообщения
    24

    Domyślnie мои 147 погасло и не заводится

    Witam mam problem z moją Alfą . Problem polega na tym że samochód zapalił chwilę pochodził i zgasł a na wyświetlaczu jest napis IMMOBILISER FAILURE oraz ASR failure. No i nie świeci się ikonka check engine po włączeniu zapłonu . Pomocy bo nie wiem co robić

  2. #2
    Пользователь Маньяк resoraków Avatar Jakubbo244
    Присоединился
    02 2016
    Авто
    Alfa Romeo 147
    Сообщения
    48

    Domyślnie

    Sprawdź czy kapsułka z чипem ci nie wypadła bądź nie lata

    Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Пользователь Я НОВИЧОК - не кричите!
    Присоединился
    01 2017
    Живет в
    Волов
    Авто
    Alfa romeo 147 1,6 16V, 120 КМ
    Сообщения
    24

    Domyślnie

    podejrzewam ze padł компьютер bo wcześniej na wyświetlaczu był komunikat awaria komputera двигательa ale auto normalnie jezdziło

  4. #4
    Пользователь Я НОВИЧОК - не кричите!
    Присоединился
    01 2017
    Живет в
    Волов
    Авто
    Alfa romeo 147 1,6 16V, 120 КМ
    Сообщения
    24

    Domyślnie

    temat ogarnięty ,brak masy

  5. #5
    Пользователь Ogier Avatar ayrekp
    Присоединился
    05 2015
    Живет в
    Kraków
    Авто
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Сообщения
    161

    Domyślnie

    Podziel się kolego gdzie tej masy nie było ??

  6. #6
    Пользователь Ogier
    Присоединился
    11 2016
    Живет в
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Авто
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Сообщения
    167

    Domyślnie

    Napisał że nie było dobrej masy

  7. #7
    Пользователь Ogier Avatar ayrekp
    Присоединился
    05 2015
    Живет в
    Kraków
    Авто
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Сообщения
    161

    Domyślnie

    Masy ale do czego !!! двигательa, kompa, stacyjki, karoserii....

  8. #8
    Пользователь Ogier
    Присоединился
    11 2016
    Живет в
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Авто
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Сообщения
    167

    Domyślnie

    Całe auto to jest biegun ujemny względem akumlatora, może przewód łączący компьютер z masą poszedł na wcześniejszą emeryturę

Podobne wątki

  1. Alfa 147 nie chce zapalić
    Utworzone przez patrykp4 w dziale 147
    Odpowiedzi: 42
    Последнее сообщение: 23-10-2016, 15:51
  2. Auto zgasło nagle i nie chce odpalić błąd P0190
    Utworzone przez remer w dziale 156
    Odpowiedzi: 3
    Последнее сообщение: 09-11-2012, 20:08
  3. Gaśnie, nie chce zapalić
    Utworzone przez ola w dziale 156
    Odpowiedzi: 17
    Последнее сообщение: 06-09-2009, 13:45
  4. silnik nie chce zapalić
    Utworzone przez haribo w dziale 156
    Odpowiedzi: 18
    Последнее сообщение: 22-03-2009, 20:34
  5. [166] Nie chce zapalić po postuju.
    Utworzone przez qckr w dziale 166
    Odpowiedzi: 0
    Последнее сообщение: 11-07-2008, 22:55

Тэги для этой темы

Разрешения

  • Не можете создавать новые темы
  • Не можете писать сообщения
  • Не можете вложения
  • Не можете редактировать свои сообщения
  •  
Амортизаторы