Показати результати від 1 для 8 з 8
  1. #1
    Користувач Я НОВАЧОК - не кричіть!
    Приєднався
    01 2017
    Живе в
    Волів
    Авто
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Повідомлення
    24

    Domyślnie мої 147 згасло і не заводиться

    Witam mam problem z moją Alfą . Problem polega na tym że samochód zapalił chwilę pochodził i zgasł a na wyświetlaczu jest napis IMMOBILISER FAILURE oraz ASR failure. No i nie świeci się ikonka check engine po włączeniu zapłonu . Pomocy bo nie wiem co robić

  2. #2
    Користувач Маніяк resoraków Avatar Jakubbo244
    Приєднався
    02 2016
    Авто
    Alfa Romeo 147
    Повідомлення
    47

    Domyślnie

    Sprawdź czy kapsułka z chipem ci nie wypadła bądź nie lata

    Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

  3. #3
    Користувач Я НОВАЧОК - не кричіть!
    Приєднався
    01 2017
    Живе в
    Волів
    Авто
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Повідомлення
    24

    Domyślnie

    podejrzewam ze padł комп'ютер bo wcześniej na wyświetlaczu był komunikat awaria komputera двигунa ale auto normalnie jezdziło

  4. #4
    Користувач Я НОВАЧОК - не кричіть!
    Приєднався
    01 2017
    Живе в
    Волів
    Авто
    Alfa romeo 147 1,6 16V 120KM
    Повідомлення
    24

    Domyślnie

    temat ogarnięty ,brak masy

  5. #5
    Користувач Ogier Avatar ayrekp
    Приєднався
    05 2015
    Живе в
    Kraków
    Авто
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Повідомлення
    161

    Domyślnie

    Podziel się kolego gdzie tej masy nie było ??

  6. #6
    Користувач Ogier
    Приєднався
    11 2016
    Живе в
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Авто
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Повідомлення
    166

    Domyślnie

    Napisał że nie było dobrej masy

  7. #7
    Користувач Ogier Avatar ayrekp
    Приєднався
    05 2015
    Живе в
    Kraków
    Авто
    Alfa 147 1.6 TS 105 kM 2001
    Повідомлення
    161

    Domyślnie

    Masy ale do czego !!! двигунa, kompa, stacyjki, karoserii....

  8. #8
    Користувач Ogier
    Приєднався
    11 2016
    Живе в
    Nowy Sącz/Rzeszów
    Авто
    Alfa Romeo 147, 1.9JTD 85kW
    Повідомлення
    166

    Domyślnie

    Całe auto to jest biegun ujemny względem akumlatora, może przewód łączący комп'ютер z masą poszedł na wcześniejszą emeryturę

Podobne wątki

  1. Alfa 147 nie chce zapalić
    Створені patrykp4 w dziale 147
    Odpowiedzi: 42
    Останнє повідомлення: 23-10-2016, 15:51
  2. Auto zgasło nagle i nie chce odpalić błąd P0190
    Створені remer у розділі 156
    Odpowiedzi: 3
    Останнє повідомлення: 09-11-2012, 20:08
  3. Gaśnie, nie chce zapalić
    Створені ola у розділі 156
    Odpowiedzi: 17
    Останнє повідомлення: 06-09-2009, 13:45
  4. silnik nie chce zapalić
    Створені haribo у розділі 156
    Odpowiedzi: 18
    Останнє повідомлення: 22-03-2009, 20:34
  5. [166] Nie chce zapalić po postuju.
    Створені qckr w dziale 166
    Odpowiedzi: 0
    Останнє повідомлення: 11-07-2008, 22:55

Теги для цієї теми

Дозволу

  • Не можете створювати нові теми
  • Не можете писати повідомлення
  • Не можете вкладення
  • Не можете редагувати свої повідомлення
  •  
Амортизатори