Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
  1. #1
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Verbatim
    Dołączył
    08 2017
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    Alfa 147 TS 1.6
    Postów
    16

    Domyślnie Zalana 147 1.6 ts

    Witam. Po kilku dniowych ulewach zalało mi autko po stronie pasażera. Auto odpaliło dojechałem do pracy i tu już koniec po odessaniu wody auto nie odpala.nie działa centralny z pilota/ kluczyka, brak podświetlania kabiny. Bezpieczniki całe pod maską i w kabinie. Co mogło się uszkodzić.


    Dziękuję za odpowiedź

  2. #2
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar Verbatim
    Dołączył
    08 2017
    Mieszka w
    Gliwice
    Auto
    Alfa 147 TS 1.6
    Postów
    16

Podobne wątki

  1. [159] Zalana Alfa - czy warto naprawiać?
    Utworzone przez bibo8 w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 21
    Ostatni post / autor: 26-07-2016, 12:47
  2. Auto zgasło i zalana skrzynia biegów olejem
    Utworzone przez jedker w dziale 156
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 17-02-2016, 09:56
  3. [MiTo] świeca zalana oleje
    Utworzone przez adekt w dziale MiTo/Giulietta
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 14-01-2015, 20:48
  4. cewka w okolicy świecy zalana woda lub czymś po dobnym
    Utworzone przez barjew w dziale 147
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 09-02-2012, 15:52
  5. AR156 1.9 jtd gaśnie zalana pompa paliwa po brzegi
    Utworzone przez alfina156JTD w dziale 156
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 11-01-2011, 11:29

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory