Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6
  1. #1
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    12 2018
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd 115km 2004r
    Postów
    3

    Domyślnie 1.9jtd 115km Błąd P0340 i P1320 nie odpala

    Witam serdecznie, wiem ze temat byl walkowany kilka razy ale mam okropny problem, wyswietla mi komputer owe bledy. Auto mieli i nie odpala. Kiedys tez tak mialem ale po skasowaniu bledu auto chodzilo, teraz ani rusz. Mieli i mieli. Co jest powodem ? Czujnik polozenia walka rozrzadu ? Jest szansa go samemu wymienic bez sciagania rozrzadu ? Jesli jest mozliwosc prosze o jakies zdjecie gdzie on sie znajduje. Autko to 147 1.9 jtd 115km
    Ostatnio edytowane przez tswvola ; 14-03-2019 o 17:58 Powód: Dodanie dodatkowych informacji

  2. #2
    Użytkownik Rowerzysta Avatar tomano
    Dołączył
    08 2017
    Mieszka w
    LLE
    Auto
    ALFA ROMEO 156 1.9JTD power by Weloo
    Postów
    347

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    12 2018
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd 115km 2004r
    Postów
    3

    Domyślnie

    Czyli rozumiem ze rozrzad do sciagniecia ?

  4. #4
    Użytkownik Maniak resoraków Avatar Sebek2442
    Dołączył
    04 2012
    Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD
    Postów
    764

    Domyślnie

    Tak musisz zdjąć rozrząd, nie da się to inaczej wymienić.

  5. #5
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    12 2018
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 jtd 115km 2004r
    Postów
    3

    Domyślnie

    Prosze jeszcze o informacje, w ktora strone odkrecac srube od kola pasowego walka rozrzadu ? Ona ma lewy czy prawy gwint ? Rozumiem ze przed zdjeciem paska ustawic rozrzad, nastepnie zblokowac kolo pasowe walka i wziasc sie za odkrecanie go, tylko w ktora strone krecic srube.

  6. #6
    Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Dołączył
    06 2010
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero
    Postów
    7,000

    Domyślnie

    Gwint jest prawy.

    Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Podobne wątki

  1. Błąd P1320 - silnik nie odpala
    Utworzone przez uka w dziale 166
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 16-09-2016, 23:27
  2. Błąd p0340
    Utworzone przez MaciejRZ w dziale 147
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 02-07-2015, 08:16
  3. Błąd P0340
    Utworzone przez LukiPuki w dziale 156
    Odpowiedzi: 23
    Ostatni post / autor: 21-05-2014, 13:23
  4. Problem ,błąd P1320,ALFA nie odpala
    Utworzone przez Damian156JTD w dziale 166
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 01-08-2013, 19:36
  5. Błąd P0340, silnik zgasł, kreci nie odpala, silnik 1.6 TS
    Utworzone przez maryszkens w dziale 147
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 17-08-2012, 19:41

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory