Proponuję poszukać na allegro pana i nicku "tanifiat" koleś jest z Ełku, z jakiegoś motozbytu, kupowałem już u niego kilka części, wszystko jest oryginalne z hologramami, opakowaniami itd.
Jest tam do niego kontakt, ceny ma atrakcyjne a części 100% oryginalne.
Osobiście jestem bardzo zadowolony z współpracy z nim. Szybki kontakt i wysyłka, F-ra też jak ktoś potrzebuje.
http://allegro.pl/fiat-stilo-bravo-t...326016382.html
tu masz jego nick..
ale uwazaj bo koles deczko specyficzny.. w d..e ma klientow, ceny ma dobre ale to nie tylko o to chodzi
wlasnie u niego sprzeglo zamawialem
pytalem tez o zawieszenie...
maja tylko oryginaly praktycznie, np przegub zew. 405zl
a ja mam za 150 dobry
wiec szalenstwa nie ma
pzdr
op-bluzgi
Ostatnio edytowane przez piotriix ; 27-11-2010 o 22:27
Obsługa informatyczna, serwis, notebooki stacje robocze
sieci topologiczne, montaż, konfiguracja itp.
ja kupilem vema za 666zl dol i gora zobaczymy jak sie bedzie spisywalojeszcze musze loczniki i drazki kier wymienic
op-bledy
Ostatnio edytowane przez piotriix ; 27-11-2010 o 22:29
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +

No trzeba uważac, a najlepiej wybierać sprzedawce który prowdzi sklep i nie jest nowicjuszem. Ja ostatnio zamawiałem amory Bilsteina (kpl) za lączną kwtoe 1050 i jestem bardzo zadowolony. Pamiętaj, że ustawowo do 10dni roboczych towar możesz zwrócić (nowy napewno, a nie wiem jak z używkami), nie wspominając o 24miesięcznej gwarancji na nowe rzeczy.
http://allegro.pl/show_user.php?uid=5823780 (Gdyby ktoś chciał to jest namiar na allegrowicza od którego ja kupowałem amory)
Pozdr.
Ostatnio edytowane przez piotriix ; 27-11-2010 o 22:29

testował ktoś może wahacze Delphi ? :/

Sorry za offtop, ale wydaje mi się, że w XXI wieku są już sposoby na pisanie ze sprawdzaniem pisowni w różnych programach, więc dla chcącego... EOT

Wahacze Delphi "DOBRE" tzn. jak dobre?Jest kilka firm takich wahaczy i na ktorym miejscu mozna je usytowac?Wezmy takie firmy jak Qap,Fast,Vema,Trw.

kupilem alfe 147 stoi teraz na kolach 18 i kapke ocieraja o nadkola mysle zeby rzucic gwint jaki mi polecicie

co masz za rozmiar opon jakie ET felgi powiem tak ja w swojej pierwszej 147 miałem 225/40/18 et-35 i zero obcierania
tuzi5 thanked for this post
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki