Witam, przyszły mrozy i zaczęły się problemy :/ Po dzisiejszej nocy (-4 st.) wsiadam rano do auta i chciałem zaciągnąć ręczny niestety już się nie dało... Bałem się go ciągnąć na siłę bo jeszcze bym linkę zerwał.. Co by tu poradzić? 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Znalazłem jeszcze takie http://allegro.pl/linki-hamulcowe-alfa-romeo-147-02-kpl-hart-i1305858375.html podejdą?
A powiedzcie moi drodzy czy wymiana linek ręcznego jest trudna?? jak się do tego zabrać?? u mnie ciężko chodzi linka w lewym kole i czasami po mrozach łapie mi koło na rondzie, gdy jest mało obciążone, tak samo z siebie, może to być również wina zacisku??
Nie polecam nikomu jazdy na nawet lekko zaciętym zacisku hamulca bo po pierwsze może Was łatwo obrócić na śliskim a po drugie zanim to się odblokuje to można spalić tarczę, klocki i przegrzać łożysko koła a wtedy to już koszty są niewspółmierne do np wymiany linek na nowe.