Auto stoi "pod chmurką", temp: -20,
-odpala od razu,
- pedały ciężko chodzą, skrzynia też, ustaje po paru km
-wyświetlacz klimy, radia się krzaczy jak się go dotnie
- ręczny raz zaciągnąłem, dziękuję więcej tego nie zrobię
- skrzyyyyyyyypi wszystko jak "stary tapczan" - co pasowałoby wymienić,żeby tak się nie działo?
- centralne to jakieś jaja - otwierają się drzwi i szybko się zamykają, potem nie mogę zamknąć auta.
To chyba tyle, co do tych płynów które się wlewa do baku - działa to? Co kupić do benzyniaka?

Auto stoi "pod chmurką", temp: -20,
-odpala od razu,
- pedały ciężko chodzą, skrzynia też, ustaje po paru km
-wyświetlacz klimy, radia się krzaczy jak się go dotnie
- ręczny raz zaciągnąłem, dziękuję więcej tego nie zrobię
mam dokladie tak samo poza tym ze raz zgasl podczas jazdy i 0 pradu po naladownoi wszytko ok nie bylo drugiej takiej akcji

u mnie pali od strzała..ale za to z centralnym to kabaret jakiś..otwierać otwiera bez problemu za to żeby zamknąć to mogę zapomnieć..zamyka i od razu odskakuje..wiec stoi otwatre. całe szczeście ze mam gdzie garażować bo inaczej musiałbym w nim spać![]()

spoko nie ma sie co zbytnio obawiac panuje opinia ze alfy lekiej nie krasc bo moze do dziupli nie dojechac![]()
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Zima i mróz... Zobaczysz, że jak byś przejechał kawałek i nagrzał w aucie to będzie ok
Przypuszczam, że tylko jedne drzwi Ci się nie zamykają to zamykaj je z kluczyka i gitarraNo albo zrób porządek i faktycznie użyj rozmrażacza
![]()
Ostatnio edytowane przez korzen ; 04-02-2012 o 11:57
Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!

Na poczatek:
Sroda 01/02/2012
-17 na dworze odpalam rano slysze syczenie al`a powietrza + wyciek paliwa = wywalio uszczelki na pompie
dzisiaj wsiadam do Alfy - 10 na dworze:
grzeje swiece 2x rozrusznik ledwo zakrecil za to mialem pokaz bledow na blacie: 0 km distance to service, ebd / asr / abs failure, oil lvl 0
Czekam na tescia bede odpalac ,,po kablu"
Wqrwia mnie juz ta zima
kolego sebawroc - słaby aku masz![]()
Ostatnio edytowane przez majster ; 04-02-2012 o 14:01

majster teraz juz wiem ze aku jest slabe albo pojawil sie problem z ladowniem w czasie jazdy, wczoraj odpalilem bez najmniejszego problemu pomimo tego ze samochod stal na duzo wiekszym mrozie
to sprawdź sobie jakie masz ładowanie na odpalonym pod obciążeniem zobacz jakie jest napięcie na akumulatorze.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki