Witajcie! Niedawno stałem się posiadaczem Alfy 147 1.9JTD z roku 2010. Oczywiście, żeby się opłacało wyrwać coś niezniszczonego i z małym przebiegiem, znajomy przyprowadził mi lekko przytartą bokiem. Musiałem wymienić prawy błotnik i drzwi (jakoś żal szpecić szpachlem tak młode autko). Mój problem polega na tym, że brakuje mi prawego lusterka i nie wiem jak je wyłowić z gąszczu lusterek na allegro. Zamówiłem jedno rzekomo po lifcie w 2005 roku, ale było mniejszeNigdy jeszcze nie miałem alfy mimo, że od dłuższego czasu na nią chorowałem i nie wiem czy może w alfach zdarza się, że prawe i lewe lusterko jest różnej wielkości ? W serwisie chcą za lusterko 700 zł, a to nie mało w porównaniu z ceną używki... Byłbym wdzięczny za pomoc w doborze owego nieszczęsnego prawego lusterka nie mając nic na wzór. Pozdrawiam i z góry dziękuje za wszelkie sugestie

kolego ja mam co prawda przed FL i mam takie same lustra maja 16cm w najszerszym miejscu nie wiem czy to istotne ale mam 3d wersjejedynie czym się różnią to że od kierowcy mam pokazany bardziej martwy punkt i szerzej łapie przez to... ale nie dziw się że lusterko pasażera jest mniejsze i że alfa tylko by miała tak mieć bo i np. Golf IV ma lusterko pasażera mniejsze...
---------- Post added at 19:09 ---------- Previous post was at 19:06 ----------
albo zadzwoń do tego kolesia lusterko chyba całe... a juz długo ta alfa jest na allegro więc powinien sprzedać
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-14...085741971.html

podziękował kolegojuż napisałem maila
![]()

nie zawsze odpowiadają... preferuje wykonać telefon... szybko i wiecej sie dowieszno i negocjacje idą szybciej
![]()

ogłoszenie wystawione, a alfy takiej gość wcale nie ma :/ Tak ot co jako "wabik" zamówiłem części i coś dostałem, żeby nie było...ogólnie sprawę wyjaśniam,ale ciężko to idzie...
Ostatnio edytowane przez delosk8 ; 28-02-2012 o 23:05
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki