Strona 33 z 79 PierwszyPierwszy ... 232425262728293031323334353637383940414243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 790

Temat: Zmieniarka mp3 - zapisy na II turę

Użytkownik Świeżak Avatar lukosław
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Stelvio 2.0 280KM

Domyślnie

Jaka jest koszt tego zestawu BT? Rozumiem, że dokupuje się to dodatkowo do samej zmieniarki?

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Tak wygląda schemat montażu zmieniarki i opcjonalnego modułu BT.
    Cena modułu BT łącznie z opcjonalnym pilotem jest taka sama jak cena zmieniarki.
    Bez pilota, kilka złotych taniej. Ilość chętnych na zmieniarkę, przełoży się na wysokość rabatu na moduł BT.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar KamilP
    Mieszka w
    LPU
    Auto
    Alfa Romeo 1.9JTD 2002r

Domyślnie

A jest możliwość zamówienia do innych samochodów czy tylko do Alfy??
    Alfa Romeo 156 1.9JTD, 2002r, blu cosmo:-)
    Moje portfolio

Użytkownik Rowerzysta Avatar seba_css
    Mieszka w
    w drodze
    Auto
    Giulia Veloce Q4 MY20

Domyślnie

Należałoby dodać, że w 159 (nie wiem jak w innych) zmieniarka działa bardzo kapryśnie... Jest gdzieś na forum o tym temat.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Sebek2442
    Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

A może umieśćmy link do tego tematu na innych pod forach więcej osób go zauważy i będzie więcej chętnych co Wy na to ??

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Naur
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 77kw Distinctive Azzurro Gabiano

Domyślnie

Cytat Napisał cuoreventi Zobacz post
    Cena modułu BT łącznie z opcjonalnym pilotem jest taka sama jak cena zmieniarki.
    Popraw mnie jeśli źle zrozumiałem, cena modułu BT w oryginale bez zniżek wynosi ~250 zł?

Użytkownik Rowerzysta Avatar lobov
    Mieszka w
    okolice Rzeszowa
    Auto
    była: 156, 159 Jest: Giulietta 1,4 170 Sport i jakieś Audi ;)

Domyślnie

Cytat Napisał piotrpo Zobacz post
    ze sterowaniem na kierownicy to akurat współpracuje bez problemu - taka jest idea tego rozwiązania
    Ups, nie dość czytelnie się wyraziłem, powinno być "żeby ten moduł Bluetooth współpracował z przyciskiem "słuchawki" na kierownicy" Bo że zmienianie utworów, folderów i głośność działają to się domyślam

Zaczynam myśleć oo rozgrzebaniu taśmy pod kierą, bo przecież ten przycisk do zmieniarki to nic innego jak mini jack ze stanem 0-1 Boję się tylko dwóch rzeczy: odpalenia poduchy i spalenia linii CAN.. chyba sobie odpuszczę :/

Użytkownik Romeo Avatar cuoreventi
    Mieszka w
    Szczecin
    Auto
    Alfa 156 2.0 JTS 16v

Domyślnie

Cytat Napisał seba_css Zobacz post
    Należałoby dodać, że w 159 (nie wiem jak w innych) zmieniarka działa bardzo kapryśnie... Jest gdzieś na forum o tym temat.
    W connect nav należy połączyć ze sobą kabelki masowe wychodzące z wtyczki by wyeliminować trzaski przy zmianie utworów. Natomiast jeśli chodzi o zwykłe radio na CD, to zmieniarka "od strzału" widzi jedynie 2 foldery... Przy czym dogrywając je sukcesywnie na kartę/USB można osiągnąć 10 folderów, a nawet istnieje możliwość przełączenia przyciskiem AUX między kartą a USB - czyli 20 folderów.

Cytat Napisał Naur Zobacz post
    Popraw mnie jeśli źle zrozumiałem, cena modułu BT w oryginale bez zniżek wynosi ~250 zł?
    Obecnie nie ma go na allegro, ale jeśli na nie trafi to wyjściowo będzie kosztował tyle co zmieniarka czyli ok 300zł

Cytat Napisał lobov Zobacz post
    "żeby ten moduł Bluetooth współpracował z przyciskiem "słuchawki" na kierownicy"
    Wątpię żeby to było możliwe.

Cytat Napisał KamilP Zobacz post
    A jest możliwość zamówienia do innych samochodów czy tylko do Alfy??
    W drodze wyjątku.

djarecki
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich kolegów, czy zapisy na zmieniarkę już zamknięte? Ile jest osób chętnych na wersję VW/SEAT/SKODA/AUDI?? Czy istnieje możliwość dopisania się na taką listę? Kiedy będzie składane zamówienie?

Użytkownik Rowerzysta Avatar seba_css
    Mieszka w
    w drodze
    Auto
    Giulia Veloce Q4 MY20

Domyślnie

Cytat Napisał cuoreventi Zobacz post
    W connect nav należy połączyć ze sobą kabelki masowe wychodzące z wtyczki by wyeliminować trzaski przy zmianie utworów. Natomiast jeśli chodzi o zwykłe radio na CD, to zmieniarka "od strzału" widzi jedynie 2 foldery... Przy czym dogrywając je sukcesywnie na kartę/USB można osiągnąć 10 folderów, a nawet istnieje możliwość przełączenia przyciskiem AUX między kartą a USB - czyli 20 folderów.
    .
    Mam zwykłe radio
    Chodzi mi o to, że nie działa tak jak powinno, jak nakazuje instrukcja.
    Kombinowanie z dogrywaniem metodą prób i błędów, nigdy nie wiem co mi przeczyta po ewentualnym dograniu, a czego nie...
    Ostatnio przestało mi w ogóle pena na usb rozpoznawać...

Nie twierdzę, że nie jest to jakaś alternatywa dla seryjnego radia bo mimo wszystko jest.
    Ale nie działa tak jak powinno..
    Po otrzymaniu nagrałem szczęśliwy 6 folderów, wszystko wg instrukcji. Przeczytało mi chyba 3 foldery, potem już tylko coraz więcej problemów, formaty, kasowanie, dogrywanie... ehhh. Nie tak to powinno wyglądać...