Jaka jest koszt tego zestawu BT? Rozumiem, że dokupuje się to dodatkowo do samej zmieniarki?
Jaka jest koszt tego zestawu BT? Rozumiem, że dokupuje się to dodatkowo do samej zmieniarki?
Tak wygląda schemat montażu zmieniarki i opcjonalnego modułu BT.
Cena modułu BT łącznie z opcjonalnym pilotem jest taka sama jak cena zmieniarki.
Bez pilota, kilka złotych taniej. Ilość chętnych na zmieniarkę, przełoży się na wysokość rabatu na moduł BT.
A jest możliwość zamówienia do innych samochodów czy tylko do Alfy??
Należałoby dodać, że w 159 (nie wiem jak w innych) zmieniarka działa bardzo kapryśnie... Jest gdzieś na forum o tym temat.
A może umieśćmy link do tego tematu na innych pod forach więcej osób go zauważy i będzie więcej chętnych co Wy na to ??
Ups, nie dość czytelnie się wyraziłem, powinno być "żeby ten moduł Bluetooth współpracował z przyciskiem "słuchawki" na kierownicy"Bo że zmienianie utworów, folderów i głośność działają to się domyślam
Zaczynam myśleć oo rozgrzebaniu taśmy pod kierą, bo przecież ten przycisk do zmieniarki to nic innego jak mini jack ze stanem 0-1Boję się tylko dwóch rzeczy: odpalenia poduchy i spalenia linii CAN.. chyba sobie odpuszczę :/
W connect nav należy połączyć ze sobą kabelki masowe wychodzące z wtyczki by wyeliminować trzaski przy zmianie utworów. Natomiast jeśli chodzi o zwykłe radio na CD, to zmieniarka "od strzału" widzi jedynie 2 foldery... Przy czym dogrywając je sukcesywnie na kartę/USB można osiągnąć 10 folderów, a nawet istnieje możliwość przełączenia przyciskiem AUX między kartą a USB - czyli 20 folderów.
Obecnie nie ma go na allegro, ale jeśli na nie trafi to wyjściowo będzie kosztował tyle co zmieniarka czyli ok 300zł
Wątpię żeby to było możliwe.
W drodze wyjątku.
Witam wszystkich kolegów, czy zapisy na zmieniarkę już zamknięte? Ile jest osób chętnych na wersję VW/SEAT/SKODA/AUDI?? Czy istnieje możliwość dopisania się na taką listę? Kiedy będzie składane zamówienie?
Mam zwykłe radio
Chodzi mi o to, że nie działa tak jak powinno, jak nakazuje instrukcja.
Kombinowanie z dogrywaniem metodą prób i błędów, nigdy nie wiem co mi przeczyta po ewentualnym dograniu, a czego nie...
Ostatnio przestało mi w ogóle pena na usb rozpoznawać...
Nie twierdzę, że nie jest to jakaś alternatywa dla seryjnego radia bo mimo wszystko jest.
Ale nie działa tak jak powinno..
Po otrzymaniu nagrałem szczęśliwy 6 folderów, wszystko wg instrukcji. Przeczytało mi chyba 3 foldery, potem już tylko coraz więcej problemów, formaty, kasowanie, dogrywanie... ehhh. Nie tak to powinno wyglądać...