Witam szanownych Alfistów. Mam pytanie czy ktoś z was nagrywał taka płytę, jak to to mógł bym prościć o jakies informację np jakim progrem, z jaką prędkością, czy na jakąś specjalną płytę. Pomożecie?
Witam szanownych Alfistów. Mam pytanie czy ktoś z was nagrywał taka płytę, jak to to mógł bym prościć o jakies informację np jakim progrem, z jaką prędkością, czy na jakąś specjalną płytę. Pomożecie?
płyta CD-R Verbatim
program : IMG Burn
prędkość : jak najniższa (x2 lub x4)
http://www.forum.alfaholicy.org/gt/7...ect_nav-2.html
pozdrawiam,
Adam
dadasiek zrobiłem tak jak napisałeś i pobrałem mapy z tego linku co podałeś w poście i nic Nie chodzijaka może być przyczyna ?
Jak masz obraz mapy - użyj programu PowerISO 4.7
Ja nagrywałem alkoholem i też najniższa możliwa prędkość.
Koledzy zrobiłem tak jak pisaliscie nagrałem PowerISO 4.7, włozyłem do nawigacji wczytało dana lokalizację, włączyło się zielone tło zadnych dróg i wyświetliło się CD error po chwili znikneło i dalej mozna było robić coś w ustawieniach, chciałem przejrzyć mapę to znowu CD error jaka może byc przyczyna tego POMOCY ?
ok jutro spróbuje przeczyścić laser, będę informował o dalszych postępach![]()
Koledzy przeczyściłem laser i nic to nie dało dalej jesct CD error juz ręce mi opadaja nie wiem w czym jest przyczyna ??
Ściągnij na innym kompie i nagraj też na innym. Takie pierdoły ale czasami pomaga.