• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Brak świateł mijania plus brak świateł z przodu z prawej strony

mmax88

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA
Witam!

Mam problem ze światłami z przodu. Działają tylko pozycyjne lewe i drogowe lewe, oba kierunkowskazy i przeciwmgielne. Prawe mijania przez chwilę mruga, słychać odgłos jakgy coś się przepalało, po kilku sekundach żarówka gaśnie. Tak jest zawsze po włączeniu świateł mijania. Z tyłu wszystko ok. Sprawdzone żarówki (mijania nawet wymienione), bezpieczniki sprawdzone - był straszny burdel, aż się za głowę złapałem (jeden z bezpieczników zamiast 10 był wsadzony 30...). Wielka prośba do Was - co z tym fantem zrobić? Tylko bardzo Was proszę, piszcie po ludzku, bo niestety z zagadnień elektronicznych to ja noga jestem. Ewentualnie jeśli trzeba oddać do elektryka, na jakiego rzędu wydatek muszę się przygotować?

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót