Od dłuższego czasu nie daję mi spokoju menu serwisowe w ICSie
Dla niewtajemniczonych aktuwuję się go przez kombinacje klawiczy CLIMA + DARK.
Jest tam wiele opcji które można zmienić i parametrów które odczytać.
Jest nawet jakiś wykres ... hmm
Może ktoś ma info co tam się wyswietla i w czym to może nam ułatwić życie ?
Przykładwo zamiaszczam jak to u mnie wyglada.
Pozdrawiam
Rebel
Alfa 166 2.0 TS '99
Warszawa
było już, poszukaj na forum

No niby na wielu watkach była poruszana kwestia menu serwisowego ICSu ale bardziej w kontekście odzyskania kodu.
Może czegoś nie odnalazłem ale dalej nie wiem co znaczą te wartości na zdjęciach.
Jesli to gdzieś było to z góry przepraszam za zaśmiecanie forum, ale wydało mi się potrzebne utworzenie jednego wątku szczególowo zagłębiającego się tylko w ten temat.
Dzięki i pozdrawiam

Jakiś czas temu poruszałem ten temat ale w odpowiedziach wszyscy odpisywali żeby tego nie tykać.Ale bardzo mnie kusi żeby coś sobie tam pokręcić
KLM
A ja właśnie dzięki przypomnieniu kodu idę zaraz podłubać w aucie.
Tak z ciekawości.
Zobaczymy, co z tego wyjdzie...
Pozdrawiam
Radke
www.trade-r.pl
No i chwilę się pobawiłem.
Poniżej efekty "zabawy"...
Pozdrawiam
Radke
www.trade-r.pl
mozna kolory zmieniac?? fajnie to wygląda tez zaraz ide na dól sprawdzić![]()
no własnie wciskałem i pokazywała sie jedna stronka i jedyna opcja było powrót nie prbowałem ustawić na options a juz dzisiaj mi sie nie chce schodzic drugi raz ale napewno spróbuje jutrobo mi sie czerwony kolor podoba
![]()
ja też już o to pytałem ale nikt nie potrzfi odpowiedzieć jak poprawić 2,0 ts żeby miało 200KM
a tak poważniej to mam inny odczyt na tym wykresie niż na pierwszym poście , ja mam 35 czegoś tam zamiast 28
może niech każdy kto ma możliwość wejścia w ten tryb napisze jakie ma parametry bedzie wiadomo jakie są różnice, może jakieś dolegliwości niektórym znikna po wprowadzeniu nowych nastawów
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki