Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Z ktorego z tych Fiatow by ewentualnie pasował silniczek przednich wycieraczek- brava 99,multipla 03, stilo 04,palio 99, marea 98 ? Oczywiscie do Alfy 156.
ja dzisiaj kupiłem od anglika silniczek ze sterowaniem do 156 od anglika koles mowił ze nie pasuje bo są odwrotne obroty ale spasował wystarczy tylko blaszke która załozona jest na silniku i popycha ramiona załozyc o 180 stopni inaczej i działa ekstra cena smieszne 20zł to był mój dzisiejszy interes życia .10 min i wszystko zrobione
Nie bardzo rozumiem też, jakiego rodzaju pomocy oczekujesz.
Zamiast tracić czas dublując własne posty proponuję rozejrzeć się za uczciwym mechanikiem, który zaopiekuje się Twoją Alfą, bo z tego co widzę sam tego nie naprawisz.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.