Nawiew

michal87tg

Nowy
Auto
AR 156 po FL SportWagon 1.9 JTDm
Mam pytanie bo nie działa mi prawidłowo nawiew a mianowicie działa na szybę jak mam ustawioną na szybę i na nagi też natomiast jak zaczynam przekręcać na siebie to nie działa nie dmucha przez wylotu tylko z przodu przez tylne normalnie leci co się mogło stać? I jak usunąć tą awarie?

może na górze konsoli centralnej przestawiłeś pokrętła od nawiewu sprawdź pierw to

msl może przestawił niechcący przy sprzątaniu niewiedząc o tym

No, tak to jest możliwe ale bardzo mało prawdopodobne żeby nie sprawdził zamkniętych nawiewów.
Tak na marginesie ja jak swoją odpalę a jest zimno na dworzu to przy ustanowieniach AUTO zaczynać dmuchać po "klilku" chwilach ale działa.

Napisał michal87tgMam pytanie bo nie działa mi prawidłowo nawiew a mianowicie działa na szybę jak mam ustawioną na szybę i na nagi też natomiast jak zaczynam przekręcać na siebie to nie działa nie dmucha przez wylotu tylko z przodu przez tylne normalnie leci co się mogło stać? I jak usunąć tą awarie?
Otym problemie już pisano ,ktoś np. miał za długie radio, któro uciskało tunel wewnątrz którego przesuwa się klapka sterująca kierunkiem nawiewu.Użyj wyszukiwarki.

Użyłem przeczytałem już nie mam za długiego radia może kabli trochę dużo ale tak jest ok, poza tym teraz radio nie mam bo jest w naprawie i to nie działa czy ktoś wie który śilniczek za co jest odpowiedzialny są 3 tylko który za jakie ustawienia odpowiada?

Amortyzatory
Powrót