Witam
Jak w temacie.Szukam pożądnego warsztatu na dolnym śląsku co by mi przebadał moją belle kompem i pod względem mechanicznym też sprawdził.Koledzy z dolnego śląska przecież gdzieś naprawiacie swoje alfy???
Do Moderatorów
Panowie a może stworzyć by zakładkę pod tytułem adresy w której forumowicze zamieszczali by adresy i namiary na porządne warsztaty i sklepy z częściami do AR wraz z krótkimi opisami.Niejednemu ułatwiło by to życie
POZDRAWIAM

Forum ogólne o Alfa Romeo-Sprawdzeni mechanicy/serwisy-jest na forum taki dział

Kolego załóż wątek, a ja go podwieszę na stronieNapisał kamko25
Co do twojego problemu to:
Serwis AR - Sebastian Bogulak
Wrocław, ul. Karkonoska 7
tel. 071 33-999-68, 0 601 733-656
cytat: "Jest to jedyna alternatywa dla ASO. Na Dolnym Śląsku jest chyba jedynym dobrym prywatnym warsztatem, który naprawia AR"
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000

A właśnie u Pana Bogulaka byłem i ..... więcej tam nigdy nie pojadę.Niepotrzebnie wymienili mi przepływomierz bo stary jak się okazało był dobry,za wymianę oleju wraz z olejem zapłaciłem 550 zł,prosiłem żeby sprawdzili go kompem-nie sprawdzili(bo tylko szef potrafi a szefa teraz nie ma),prosiłem żeby wpisać mi do książki pojazdu co było zrobione.otwieram książkę a tam żadnego wpisu i wkońcu mówię proszę Panów pokażcie mi jak wyglądał muj filter który mi wymieniliście a oni- ale my go już wyrzuciliśmy.
PANA BOGULAKA Z KARKONOSKIEJ 7 z WROCKA NIE POLECAM NIKOMU OMIJAJCIE TEN WARSZTAT SZEROKIM ŁUKIEM. Nieróbstwo ,kłamstwo, zdzierstwo, mataczenie.
PS
Warsztat Pana Bogulaka jest pooklejany plakatami klubu ikar więc twierdzę że jest klubowiczem i pradopodobnie sam dodał adres swojego warsztatu n tą strone bo kolego Maćku 156 ten cytat i adres jest włśnie z forum ikara-nieprawdaż

Irbis Serwis ul. Paprotna 8.
Kiedyś fierglu.blog.interia.pl, dziś http://fiergloo.pl/

nie wiem jak z mechaniką ale na kompa to tylko Irbisserwis - Paprotna 8
http://www.serwisfiat.pl/kontakt.html
this is my truth tell me yours
"Polityka została wymyślona po to, aby kłamstwo brzmiało jak prawda." G.Orwell
http://www.youtube.com/watch?v=liSxjtd16xQ - bastard

a jak koledzy z cenami na paprotnej ile np kosztuje podłączenie kompa itp

ale na Paprotnej to jest kolejka.
ale chyba numer 1 we Wrocławiu.
nie widziałem jak podłączają kompka, wiadomo sam sobie robie podłączenie.!!
- a pan Jacek z Gnieznieńskiej 4, giełda samochodowa , ma ktoś doświadczenia pozytywne i negatywne.

dodam swoje sposterzeżenie odnośnie bogulaka bo faktycznie został on polecony a ja tez nie mam o nim najlepszego zdania. Wszystko jest robione na gebe, według mnie jest drogi (oczywiście to nie ASO ale ceni się też nieźle) umawiasz się z nim na jakąś "drobnostkę"że będzie zrobiona od ręki, przyjeżdżasz następnego dnia a jego pracownicy każ ci zostawić auto no i nara(oczywiście szefa nie ma). Niestety nie ma za dużego wyboru bo we wrocku jest tylko on i ci na paprotnej, ale czuje że następnym razem własnie tam pojade. Dodam niejako na jego obrone starając się być obiektywnym że to co zrobić mieli w mojej alfie zostało zrobione co do napraw nie mam zastrzeżeń

Ani to mój brat ani swat - rzeczywiście jest polecany na stronie IkaraNapisał kamko25
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki