Mam problem. Wymieniałem dziś żaróweczki w zegarze km. odłączyłem oczywiście kable- wymiana w domu, po podpięciu i złożeniu podświetlenie jest ok, ale świecą się kontrolka poduchy między zegarami i kontrolka poduchy pasarzera na zegarze km.. Sprawdziłem zał. i wył. tej poduszki - kontrolki ciągle świecą. Mam od niedawna 156 i jeszcze za barzo samochodu nie znam. HILFE. Da się może to skasować jakoś ( nie wiem może aku odłączyć) ?
146 1,4 TS Historia
Gtv jest
156 jest
następne ? Hmmmmmm

mam ten sam problem niestety![]()
Na pewno odłączenie aku na min kilkanascie minut, nie zaszkodzi.
A pomorze na pewno podlaczenie pod fejsa.
Skasujesz blad poduszki jedynie podlaczajac sie pod kompa, odlaczenie aku nic tu nie da. Blad poduszki w AR to norma poniewaz problem wynika z kostki pod przednimi siedzeniami.

ferdek przyjedz do Rudy Sl jo kasowoł w mojej 30 zł.przy kwk Pokoj pozdrawiamNapisał Ferrari-1
Alfa i jej ochroniarz

A dokładnie gdzie
146 1,4 TS Historia
Gtv jest
156 jest
następne ? Hmmmmmm
Tak na marginesie to nie tylko w Alfach są złącza pod siedzeniami od bocznych poduszek.

Miedzy dyrekcją kwk pokoj a kanclerzem po tej samej stronie co dyrekcja jest tam warsztat i myjnia ręczna będziesz widział ja tam kasowałemNapisał Ferrari-1
Alfa i jej ochroniarz
Dobrze wiedziec tez zapalila mi sie i tak narazie z nia jezdze, a bardzo denerwuje ta czerwona lampka... peteja_43 mozna tam zdiagnozowac silnik bo jestem ciekaw w jakim jest stanie.Napisał peteja_43

DeeS nie wiem ja tam byłem gosciu podpiał sie do kompa i błedy skasował mnie poduszki swiecili bo załączyłem stacyjkę a miałem wyciągnięty bezpiecznik trzeba podjechać pozdrawiamNapisał DeeS
Alfa i jej ochroniarz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki