Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Jak najbardziej jest to możliwe. Tylko jakie kwalifikacje ma ów elektryk, żeby zabierac się do tego typu spraw? Skąd masz miec pewnośc, że Ci czegoś nie pospuje 'zupełnie niechcący'?
Tak,jest mozliwe i jest to prawda,polecam taki zabieg.
Razem z Krzyśkiem866 jeździmy do tego samego elektrykawięc podłącze się pod temat i zapytam czy w 2,4 JTD 136 KM też jest mozliwość wykonać taki zabieg. Ile KM jest to w stanie dodać w moim przypadku, a ile w przypadku 1,9 JTD 105 KM. Może się orientujecie??
Alfa Romeo 156
2,4 JTD - 136 KM
1999 rok
COSMO BLUE MET
Ów mechanik chyba nie ma żadnych kwalifikacji ale z tego co widzę to naprawdę zna się na rzeczy ! Teraz pozostaje pytanie Patryka ile to podniesie koni i czy to w ogóle opłacalne !?
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km

Jeżeli gość mówi o sofcie, to pewnie ma gotowca do wgrania, a jak coś jest uniwersalne to wiadomo, jakie jest... Każdy silnik jest inny i wymaga trochę innych zmian, nie można jednego gotowca wstawiać do wszystkich silników. A żeby dopasować program pod konkretny silnik, to jak piszą koledzy, bez hamowni się nie obejdzie. Więc jeśli gość nie ma hamowni i chce Ci wpisać jakiegoś gotowca, to wielce ryzykowna operacja.
AR 156 2,4JTD 2000r- czarna- NERO FUOCO- sedan
W sumie nie pytałem czy ten program to jest gotowiec czy konkretnie pod AR 156 ale mówił mi że mój oryginalny soft nagra mi na płytkę w razie jak bym chciał zmienić go na ten co był oryginalnie . A co do hamowni to nie ma heeh, tylko komputer, no nic zapytam go konkretniej o ten program i później napisze ! Pozdro
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
do wszystkich jtd?
nie daj sie naciagnąc na jakies gówno, szkoda samochodu
---------- Post dodany o godzinie 15:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:02 ----------
ja mam taki silnik i da sie podciągnąć, jak w kazdym silniku z turbiną, u mnie jest 150km
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki