Gdzieś kiedyś przeczytałem o ośmiokrotnym przekręceniu kluczyka raz po razie w celu zresetowania immo. Mnie pomoglo![]()
Gdzieś kiedyś przeczytałem o ośmiokrotnym przekręceniu kluczyka raz po razie w celu zresetowania immo. Mnie pomoglo![]()
potwierdzam pomaga ale problem potrafi potem wrócić po jakimś czasie, czyszczenie pomaga zapobiec takim błędom później
a mnie juz w ogole nie chciało czytać kluczyków, pojechałem na stacje kompresor i działa pierwsza klasa![]()
Trzeba pamiętać, że antenka ma dwa końce. Jeden przy stacyjce, a drugi z wtyczką w puszce immo głęboko pod kolanami kierowcy. Ja miałem dwukrotnie problem właśnie z tym drugim końcem - po przeczyszczeniu jak ręką odjął.
Witam ja mam trochę inny problem ponieważ przy odpalaniu gaśnie mi CODE ale cały czas mi świeci kontrolka od awarii układu wtrysku.
Skoro nie ma innego wyjścia to trzeba podpiąć przy okazji poduchy sprawdze![]()
To ja podepnę się pod temat. Przedwczoraj jadąc sobie nagle zaświeciła się kontrolka wtrysku i samochód nagle zgasł. Zatrzymałem się i próbowałem go odpalić i tak za trzecim razem odpaliła i kontrolka zgasła. Przejechałem jakieś 200m i znów to samo tylko, że wtedy już samochód zapalił za ósmym razem i było ok do dzisiaj. Wsiadam rano do samochodu, przekręcam kluczyk, wszystkie kontrolki gasną oprócz kontrolki wtrysku i CODE... No i samochód nie chce odpalić:/ Może ktoś z Was wie o co chodzi?
stawiam na antenke z imobilajzera :] miałem to samo w pierwszej AR 156
witamznowu mam problem z ta kontrolka code.Zaczeła sie znowu palic jak zapalałem sinik a kontrolka jeszcze sie paiła.Od tej pory znowu szwankuje.Ostatnim razem jak miałem ta awarie to nic nie robiem,samo sie naprawilo.Czy to moze byc cos z elektryka?Jest tak ze jak raz zadziala to juz pozniej jest dobrze,a potem znowu nie dziala.