Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Witam ponowniewiem, że dawno powinienem to zrobić ale cóż było parę argumentów, które mi w tym przeszkodziły. Teraz mam zamiar zabrać się za te światła wsteczne, ale problem w tym, że nie umie nigdzie znaleźć odpowiedni czujnik świateł cofania, bo sprawdziłem to i on jest przyczyną awarii. Na allegro brak do mojego modelu AR 156 takiego czujnika:/ Czy pasować będzie z innego modelu samochodu? Jeśli tak to jakiego. Byłbym wdzięczny nawet gdyby ktoś, mi podesłał linka z aukcją gdzieś lub sam zaoferował sprzedaż takowego jeżeli posiada nowy oczywiście na sprzedaż
![]()
ja kupilem w sklepie jakims na necie. Juz nie pamietam. Poszukaj, cena okolo 70zł. Zamiennik ale nowka
W tym właśnie problem, że nie umie znaleźć nigdzie tego:/ szukam i szukam i nic:/
tutaj http://www.motoneo.pl/t/z1/EPS1.860.196
sorry ale sie pomylilem kupowalem odrazu uszczelke pod pokrywe zaworów i 70 czy 90żł za nią zaplacilem. A wącznik okolo 30zł.![]()
To naprawdę ten czujnik?? Jeśli tak pierw poszukam według tego opisu u siebie w mieście, a jak nie znajdę to zamówię z tej stronkiWielkie dzięki FacesOfDeath! Jeszcze pytanko, czy ma jakieś znaczenie w którą dziurkę mam włożyć, który biegun?? Nie chcę od razu go zepsuć
![]()
a tego to nie wiem. Ale mysle ze jak źle wlozysz nic sie jemu nie stanie.
uwaga:
zamowilem taki czujnik na MOTONEO, z linka powyzej, z 2 tygodnie temu i mam go juz i dzisiaj chcialem go wymienic i cacy... ale;
okazalo sie ze czesc jest inna niz ta, ktora zastalem w swoim samochodzie ( 2.4 JTD 175 KM ) - inna dlugosc, inny klucz ( bylo 19, nowy czujnik:22) i co najwazniejsze inny skok gwintu. generalnie nie pasuje do mojego samochodu, mino tego ze MOTONEO potwierdzilo ze wszystko gra!
wiec uwazajcie. troche czasu mi zajelo zeby sie do niego dostac. i dupa blada. swiatel cofania dalej nie mam.
tyle.