jak dla mnie prawie tyc ledów nie widac. tak wyglada to na foto
no niestety na obecną chwile nie stać mnie na te lampy, ale mam nadzieje że w niedalekiej przyszłości sobie tak owe sprawie, wiesz robiłem to na miarę swoich możliwości jeśli możliwości mi się zwiększą to będę mógł zrobić coś porządniejszego, a że jest jak jest to robię to mogę. Od czegoś trzeba zacząć, a wolę mieć takie led'y niż kolorowe diody wszędzie gdzie się da, bądź inne badziewia które można śmiało nazwać wieś tuningiem. Sztuką jest zrobić coś w miarę za małe pieniądze samemu więcej frajdy i zabawy dla mnie niż wydać dużo kasy na coś co już jest gotowe. A tak w ogóle to ten temat nie jest do rozstrzygania co jest wiejskie a co nie, tylko kolega pytał o ledy, a ja mu pokazałem jak może je jeszcze zrobić, a nie po to by ktoś komentował, że mam wiochę z choinką. Bo jak wspomniałem to moje auto, a nie pod publike.
Ostatnio edytowane przez Dawidc ; 06-09-2009 o 14:40
a ja nie uważam tego za wieśniactwo tylko za niezłą próbę stworzenia czegoś fajnego. gdybys dokupił drugi taki pasek z diodami i zrobil jakiś fajny kształt z tego to byłoby ekstra
Ale czasem jest dobrze zasugerować się ich opinią.
Tak jak w tym przypadku.
Ja też jestem na nie.
Jeśli szukasz oszczędności poprzez mniejsze zużycie prądu, to zainwestuj w reflektory ksenonowe, nie dość, że tylko 35W, to jeszcze o wiele lepsze pole widzenia w nocy.
Pozdrawiam.
- Rafał
a ja wczoraj w mojej 147 zrobiłem coś takiego:
podłączyłem je pod przeciwmgłowe ale w połączeniu z żółtymi światłami bocznymi wygląda to tragicznie, dziś podłączyłem oddzielnie i wygląda lepiej, oprócz tego mam xenony i jak włącze wygląda nawet nieźle, ale wiejski tjuning to chyba jednak jestbrat mnie dziś z rodziny chciał wydziedziczyć za to a dziewczyna powiedziała że robię choinkę
wkleje jutro foto jak wyglądają same a jak z xenonami
No niestety kolejna choinka.
Jak smutne zaropiałe oczy mumina![]()
hahaha...dooobre
Ludzie, rozumiem, światła led mi też się podobają, super to wygląda w Audi, świetnie w Lancii.....ale w starych pasatach, skodach, golfach...dla mnie wiocha jednym słowem...ale OK każdy ma swój poziom estetyki, nie będę się czepiał.
...ale dlaczego robicie to Alfie????![]()
Blue....
"Life is racing, everything else is just waiting" - Steve McQueen