Centralny Programowanie

M

marcinv530erx

Guest
Witam mam pytanie ponieważ zakupiłem nowy kluczyk Taki:

I pytanie jest takie czy można zaprogramować centralny :

jakimiś domowymi sposobami typu przekrecasz stacyjke w pozycji mar , naciskasz i trzymasz 90 sek do zaprogramowania czy tylko ASO ???

Gdzie zakupiłes ten kluczyk i ile zapłaciłes za niego ? Ciekawy jestem czy też mozna programowac :) sam chętnie bym sobie sprawił taki kluczyk

- chyba na e-bay były, wywoławcza około 6 funtów, a doszło do 60 .

Gdzie zakupiłes ten kluczyk i ile zapłaciłes za niego ? Ciekawy jestem czy też mozna programowac :) sam chętnie bym sobie sprawił taki kluczyk

Dokładnie ebay 35 funtow mam drugą pestke immo ale niestety nie mam drugiej płyty centralnego/alarmu ale już sprawdziłem w autodacie że nie da sie tak zrobić szkoda.

Jeśli jesteśmy w temacie...
To mam centralny z pilota ale nie działa, lampka przy kluczyku jak naciskam zapala się, ale centralny nie reaguje? czy czasami nie trzeba go jakoś odkodować czy coś w tym stylu?

Pozdro

Koduje za pomoca Examinera (czyli ASO) lub niektorych zaawansowanych urzadzen uniwersalnych do diagnostyki podpinanych przez OBD (u mnie tak sie udalo). Potrzebny do tego jest kod generowany przez serwis na podstawie VIN`u. Nie jet to niestety kod podawany na karcie kodow do kluczyka,jest to kod centralki w samochodzie.

Amortyzatory
Powrót