nikt nic nie wie dlaczego tak mogło się stać?
Znowu mam problem z klimą podłączyłem kiedyś auto do kompa i razem z tatą obiliśmy wszystkie testy, zaczytywaliśmy błędy no i wielkie było moje zdziwienie jak po odpaleniu nie słyszałem charakterystycznego "klik" że włącza się kompresor klimyi tu moje pytanie co mogło się stać?
Czy mogłem przez przypadek zdezaktywować klimę
Jeśli tak to jak z powrotem ją aktywować? Lub co innego mogło się stać że przestała działać
Dodam że czynnik w układzie jest...
- tak mogłes zdeaktywować klimę, napisz jakim programem to było robione.
- np. x431 może wykasować wszytkie klucze immobilizera ale nie zaprogramuje żadnego, taka mała pułapka na wścibskich.
- serwis tez musi zarobić swoje.
- była AR 156 TS 2.0 ecu M1.5.5
- 147 1.6 16v 105CV E4 2006, Cartechini, ECU ME7.3.1, Bosch ABS 8 VDC/ASR, AirBag Siemens MY-99.
używałem programu fiatECUscan. Powiedz mi czy da się samemu jakoś ją aktywować z powrotem?
sprawdz bezpiecznik od zapalniczki...
V6 są powody do mruczenia![]()
było i jest V6 new Cameleon
u mnie klima przestała działać.BO właśnie tak jak ty to opisujesz "klik" że włącza się kompresor klimy nie klikał bo spalił się bezpiecznik od zapalniczki jak dobrze pamietam to jest to 15-stka. sprawdź u siebie
V6 są powody do mruczenia![]()
było i jest V6 new Cameleon
bezpiecznik zapalniczki jest dobry bo zapalniczka działa więc to chyba nie to, pomocy bo nie wiem co można zrobić już![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki