• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Pomoc z kartą CODE

actron

Nowy
Auto
156 2.0 JTS 2002
Witam
Czy mógłby mi ktoś pomóc w zdobyciu karty z kodem do awaryjnego uruchomienia auta?
Problem jest w tym że i ja i alfa jesteśmy w Irlandii a serwisy (ASO) tu działają co najmniej "dziwnie". Miałem już kilka doświadczeń w tej branży :mad:.
Wszystko jest na razie w porządku ale nigdy nic nie wiadomo.
Zdaje sobie sprawe że temat brzmi lekko podejrzanie więc mogę na PW wysłać skan dowodu rej.
Pozdrawiam

W Polsce w ASO to koszt 80 zł i oczekiwanie parę godzin ,dostaje sie wydruk na kartce z mechanic code i elektronic code. Nie wiem czy ASO pójdzie na wysłanie kodu nie mając na ręku oryginału dowodu rejestracyjnego.Zadzwoń tutaj i się zorientuj co i jak:
http://www.konrys.fiat.pl/index.php?id=3

niestety cena 80zl juz nie jest aktualna. teraz wolaj ok 200zl:-(

niestety cena 80zl juz nie jest aktualna. teraz wolaj ok 200zl:-(

U mnie w ASO Fiata ta usługa kosztuje około 180 zł ale faktycznie podrożała jakieś pół roku temu o ponad 100% bo w listopadzie kosztowała 80zł.

---------- Post dodany o godzinie 13:28 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:25 ----------

Witam
Czy mógłby mi ktoś pomóc w zdobyciu karty z kodem do awaryjnego uruchomienia auta?
Problem jest w tym że i ja i alfa jesteśmy w Irlandii a serwisy (ASO) tu działają co najmniej "dziwnie". Miałem już kilka doświadczeń w tej branży :mad:.
Wszystko jest na razie w porządku ale nigdy nic nie wiadomo.
Zdaje sobie sprawe że temat brzmi lekko podejrzanie więc mogę na PW wysłać skan dowodu rej.
Pozdrawiam

Dorobić ją można ale będzie mi potrzebna kopia (skan) dowodu rej. i dowodu osobistego właściciela auta (oczywiście tej osoby, która jest wpisana w dowodzie rej. jako właściciel).

Amortyzatory
Powrót