sytuacjia wyglada tak,dzis wymienilem pompe wspomagana wymiana szla sprawnie do momentu przykrecenia przewodu cisnieniowego i tu okazalo ze nijak nie idzie przykrecic przewodu do pompy.zalapuje na na 1.5 obrotu i z powrotem sie wysowa.czy da sie z tym cos jeszcze zrobic czy trzeba wymienic przewod?.dodam ze gwinty sa nie uszkodzone.

a zrób zdjęcie i wrzuć. mój brat przy składaniu mojej belli też miał problem okazało się że nie może wkręcić gdyż nakrętka na przewodzie był cofnięta o te 1.5 cm wskutek czego nie mógł go dokręcić ani złapać.
spróbuj cofnąć nakrętkę powinna być prawie na równi z przewodem
Skromne 1.8 ale 144 powody do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
ok jesli jutro nie da rady zakrecic wrzuce zdjecia moze ktos zobaczy przyczyne.
moze jednak ktos pomoze.?w zaden sposob nie mozna dokrecic tego przewodu po mimo ze gwinty nie uszkodzone czy ktos mial podobny problem.poradzi ktos co moze byc???????

zrób zdjęcie tego przewodu proszę może będzie łatwiej tobie pomóc. jeśli gwinty całe to nie ma bata na mariolę by tego nie wkręcić
Skromne 1.8 ale 144 powody do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
zdjecie nie wiele da poniewaz pompa jest zamontowana w lapie pozostalo tylko przykrecic ten przewod.nie wiem czy moze trzeba na lekko poluzowanej pompie dokrecic?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki