G
gacek600
Guest
Witam nie działa mi podgrzewanie lusterek i tylnej szyby bezpieczniki wszystkie OK.Jest może jakiś przekaźnik jeśli tak to który to i jak on wygląda?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Trzeba zajrzeć od dołu... mocno się wychylić i są tam czerwone bezpieczniki i przekaźniki... Przerabiałem ten temat jak mi padło podświetlenie deski...Schemat przekaźników i dodatkowych bezpieczników (znajdują się one nad główną płytą z bezpiecznikami za takimi krateczkami) znajdziecie w instrukcji do AR 156, która jest na forum tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/156/192-156_instrukcja_obslugi_alfa_romeo_156_a.html
Trzeba zajrzeć od dołu... mocno się wychylić i są tam czerwone bezpieczniki i przekaźniki... Przerabiałem ten temat jak mi padło podświetlenie deski...
TAk czytam Wasze posty i to bardzo ciekawe i nie dość przyjemne przypadki, ale słyszałem róznież o bezpiecznikach gdzieś w bagażniku, tylko nie pamiętam czy w każdej Belli tak jest.też z chęcią się dowiem. Mi to przestało dzialać jak wymieniałem żarówki w tych galkach od nawiewu. Zrobiło się zwarcie i poszedł dymek. Poleciały 3 bezpieczniki, sterownik od airbagu. Do tej pory nie działa właśnie ogrzewanie tylnej szyby/lusterek (dioda się nie zapala i nie słychać żadnego cyknięcia) oraz przycisk od obiegu wewnętrznego.
Również czekam na jakieś sensowne rozwiązane.
PS. U mnie na tej klapie od bezpieczników nie ma żadnego schematu. Nie wiem czy to normalne
TAk czytam Wasze posty i to bardzo ciekawe i nie dość przyjemne przypadki, ale słyszałem róznież o bezpiecznikach gdzieś w bagażniku, tylko nie pamiętam czy w każdej Belli tak jest.
mi się nie zapala