Widzę że odświeżasz temat ;] Powiem tak - ciężko Ci będzie znaleźć wersji bez tych wszystkich rzeczy, bo nie było Alfy 156 która nie miała by chociażby ABS-u tak więc, najlepsze będą dla Ciebie zegary ze 156 Sport Pack przed liftingiem. Zawsze możesz wyjąć żarówki których nie potrzebujesz, a jak mówiłeś nie będzie widać tego przy czarnym tle![]()

znaczy bardziej miałem na myśli napisać to co jest mi potrzebne, zbędne mogą być, zawsze mogą zostać niepodłączone, ale właśnie w sport pack kontrolka poziomu płynu i ręcznego chyba była w check panelua nie za bardzo będę miał go gdzie wcisnąć, dlatego szukam czegoś kombinowanego
... ale w sumie dla chcącego nic trudnego hehe

No to chyba, ale głowy nie daję te kontrolki są w zegarach w wersjach po ostatecznym lifcie wnętrza bo chyba nie ma tego panelu i jest cała "budka" z kompem.

drobne opóźnienia powstały, bo mam jeszcze skończyć regenerację lamp a wiosna już prawiea bez lamp nie da się jeździć hehe Czekam na okazję zegarów ze sportpack i można zaczynać działać
a właściwie rzeźbić
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki