Witam serdecznie wszystkich
Mam dość nietypowepytanie, a mianowicie chciałbym się dowiedzieć jaka jest szerokość wskaźników w AR 156 tzn prędkościomierza i obrotomierza (oba są jednakowe?) oraz zestawu mniejszych wskaźników a konkretnie jakie są wielkości pojedynczych wskaźników?
Gdyby ktoś z klubowiczów mógł się pofatygować do garażu i pomierzyć te szerokości byłbym bardzo wdzięczny![]()
Pozdrawiam
A co chcesz do Seicento wrzucić?....![]()
La mia Bella e a volte capricciosa

jakbyś zgadł kolegoogólnie zajmuję się modzeniem liczników do seja i teraz mam kolejny pomysł
a że liczniki z AR bardzo mi się podobają to właśnie nad tym myślę, żeby nie było to mam już siedzenia z AR 147 więc sej jest po części też alfą
hehe
Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mógł mi pomóc i pofatyfgował się do garażu zrobić pomiary... wiem że zimnohehe
Ostatnio edytowane przez tasiemiec ; 14-10-2011 o 20:31

jeszcze dobrze się nie zarejestrowałem a zaraz pewnie dostanę bananaza spam i zbędne dyskusje hehe tak na dobry początek
Co do silnika to aktualnie jeszcze na pokładzie nieśmiertelne 899 SPI 39HPale z racji że ciągle coś się dzieje to w przyszłości będzie 1.2 8v 75HP z punto lub pandy. A samo spalanie ok 4,5-4.7 litra... max to coś 5.5 przy deptaniu ciągle w podłogę...

powiem tak, różnie to jestale staram się nie przesadzać, bo po prostu szkoda mi auta, ale dyskusja całkiem się zrobiła nie na temat
Więc ponowię swoją prośbę, gdyby ktoś mógł pomierzyć zegary i wrzucić na forum byłbym bardzo wdzięczny![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki