2 - 3 tys to się wkłąda w alfe na starciea potem jest jeszcze i jeszcze
i jeszcze
a juz sie chce ją sprzedać to też sie cos popsuje
nie wiem jak w jtd ale TS-y takie złośliwe są
. kwote zakupu można przekroczyć w dwa lata jak sie ma pecha
. alfy nie ma co rozpatrywać jak normlane auto, bo jest duzo droższa w eksoploatacji. cos za cos. Zwłaszcza 156, których jest dużo ale w wiekszości są zaniedbane.
Co do wątku to na prawdę radzę koledze znaleźć zakład ze specjalizacją na alfy. bo jak się nie ma pojęcia za bardzo to się mądrościami z forum za wiele nie zaradzi. i gdybaniem o wszsytkim. a serwisy też muszą z czegoś żyć.
Alfa Romeo 156 2.0TS / Uaz 469 2,6i(Isuzu) / Isuzu Trooper 3,2
bo włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś

mam znajomego dobrego blacharza-lakiernika i mechanika , a co do do alfy to na razie jest git , tylko te pukanie z tyłu to jest wada na razie i to muszę prześwietlić tak to na razie się całkiem dobrze spisuje
---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
a i jeszcze proszę o odpowiedź na pytanie jakie amorki najlepsze do alfy

Gaz jest wyskalowany odpowiednio i nie zachodź w głowę o to.

sprawa już dawno wyjaśniona , okazało się ze sprężyna wyskoczyła i pukała , już wszystko zrobione i nic nie puka![]()

btw za moja dalem 9 tysia ,w ciagu miesiaca poszlo 5.2 tysia [planowanie glowicy,zawory ,pierscienie itd,generalnie cala gora nowa] ale mam zajebiscie piekne auto i niech innym gul skacze :}

mi została wymiana dolnych wahaczy , na dniach będę to robił,oraz zaślepienie egr(części juz mam wystarczy to zrobic )

330622345" id="attachment48695" rel="Lightbox_810364" >W tym tygodniu jeszcze wymienilem olej i filtry po pierwszym tysiaku km.2 zarniki od xenonow,linki od recznego i zarowki od postojowych i oswietlenia tablicy.Mam nadzieje,ze na tym sie skonczy
156 2.0 JTS-Pedro's
Ostatnio edytowane przez Pedro ; 01-03-2012 o 18:40
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki