Bo mi weszło pod korek 62.44 wczoraj.... I tak się zastanawiam, ile jeszcze było w baku. Producent twierdzi 63 litry to pojemność układu, a jak Wasze doświadczenia?
Bo mi weszło pod korek 62.44 wczoraj.... I tak się zastanawiam, ile jeszcze było w baku. Producent twierdzi 63 litry to pojemność układu, a jak Wasze doświadczenia?
Ostatnio edytowane przez Marcin_M ; 02-06-2012 o 13:30
Ale 95 czy 98?![]()
65- ale nikt mnie nie gonił i tylko odpowietrzenie syczało cały czas, w zbiorniku jeszcze było jakieś 3 litry
mi się udało max 59 litrów ale komornik jeszcze nie świecił
63 l ale to już był max konkretnyi wcale nie była rezerwa głęboka.
Czy czasem producent nie przewidział 70 l ?
Moje boje ze 155: http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._8v_1994r.html
67 litrów. Po pewnym czasie stacja, na której wlałem taką ilość zmieniła właściciela...
Dobra z instrukcjami i ich wartościami to jest różnie, jak piszą 63 to 70 można władować jak się dobierzesz do odpowietrzenia ze śrubokrętem- chociaż tu ukryli i na moje oko trzeba było by się nagimnastykować.
Ojca skoda na 42 teoretycznie, wchodzi 46 jak leję z kanistra i się nie spieszę, a jak dla próby jeden raz śrubę ruszyłem to wlazło 51
Oczywiście jest jeszcze takie coś że na niektórych nie markowych stacjach i farbowanych liczniki okłamują na korzyść stacji, co też raz mi się zdarzyło i na takiej stacji, ba pracowałem kiedyś na niej![]()
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 02-06-2012 o 20:55