Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 123456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 52
  1. #11
    komin23
    Gość

    Domyślnie

    dokręcenie masy a nawet dodanie jeszcze jednego kabla masowego też nie pomogł ,kolejna wizyta w aso , wydatek 200 zł i nic zero poprawy niby wszystko jest ok a gasnie , tylko problem sie troszke zmienił moża go kręcić do końa ale delikatnie i w tedy nie zgasnie przy gwałownym dodaniu gazu w granicach 2000 ob zgasnie napewno

  2. #12
    komin23
    Gość

    Domyślnie

    dzisiaj byłem u jakiegoś tam mechanika , bo servis nie dają sobie rady kazał wymienić pompe wtrysk ,powiedział zobaczymy co będzie dalej jak by to kosztowało 200 zł hehe , podłączylismy jeszcze raz pod kąpa u kolegi w gararzu i wyszeł wkońcu jakiś błąd ( przepływomierz ) i tak 3 razy to samo jutro kupie nowy i zobacze jaki będzie efekt , dziwne że do tej pory nikomu żadnym warsztacie tego nie pokazało

  3. #13
    Starscream
    Gość

    Domyślnie

    zanim go kupisz odepnij wtyk od niego i przejedź się-zobaczysz, czy jest jakaś różnica=szkoda byłoby tracić bez sensu kasę...

  4. #14
    komin23
    Gość

    Domyślnie

    też o tym pomyśałem odpiełem i nie ma żadnej rórznicy dalej gasnie sam a silnik chodzi tak sam z podpiętym jak i nie , czyli prawdopodobnie jest całkiem zepsuty , chociarz dziwi mine to że przepływka może zgasić silnik no ale w alfie to wszystko jest możliwe pozdrawiam i dzięki wszystkim za pomoc

  5. #15
    Użytkownik Alfa i Omega
    Dołączył
    09 2007
    Mieszka w
    Wawa
    Postów
    399

    Domyślnie

    A moze po prostu podjedz na hamownie i zasymuluj objaw na rolkach, bedzie czarno na bialym co i jak sie dzieje; bo tak to pewnie tylko blach nie wymienisz
    159-270/505 /Ghibli 2.8 Bi-Turbo 381km/156 2.4 Grafittowy klekot 180/380 /AR 156 3.2GTA Rozbita

  6. #16
    komin23
    Gość

    Domyślnie

    no niestety wymiana przepływomierza nie pomogło dalej gaśnie , nie mam już więcej pomysłów

  7. #17
    matrix156
    Gość

    Domyślnie

    komin23, jedz na kts-a poświęć 50 zł zobaczysz co ci wywali bo inaczej wymienią ci połowę auta łącznie z pompą wtryskami komp musi byc naprawdę dobry

  8. #18
    matrix156
    Gość

    Domyślnie

    komin23, kolegę przy Chryslerze crd pseudo magicy za urwany kabelek przy wtrysku naciągnęli na 7,5 tysiąca

  9. #19
    komin23
    Gość

    Domyślnie

    mam za duże cisnienie w w ukłdzie paliwowym to pokazało dzisiaj we wrocławiu w aso

  10. #20
    komin23
    Gość

    Domyślnie

    mam za duże cisnienie w w ukłdzie paliwowym to pokazało dzisiaj we wrocławiu w aso

Podobne wątki

  1. [159] Gasnie podczas jazdy - deszcz
    Utworzone przez Lukasz w dziale 159/Brera/Brera Spider
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 25-06-2015, 19:35
  2. Alfa 156 97r. 1.8 TS nagle gasnie podczas jazdy
    Utworzone przez daniel156 w dziale 156
    Odpowiedzi: 10
    Ostatni post / autor: 19-01-2015, 20:17
  3. 1.9jtd dalej gasnie podczas jazdy..
    Utworzone przez czester.91 w dziale 147
    Odpowiedzi: 32
    Ostatni post / autor: 15-02-2014, 10:13
  4. Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 30-09-2013, 20:04
  5. Pomozcie/Alfa gasnie podczas jazdy
    Utworzone przez mrq w dziale 156
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 02-02-2012, 09:17

alfa romeo 156 2.4 jtd gasnie podczas jazdy

2.4 jtd gasnie podczas jazdy

ga

2.4 jtd gasnie

alfa romeo 156 2.4 jtd ga

alfa 2.4jtd gasnie silnikalfa romeo 2.4 jtd gasniealfa 2.4 jtd gasnie podczas jazdy czujnik polozenia walu2 4jtd gasniealfa romeo 156 2.4 jtd gasnie podczas jazdy i zapala sie kontrolka wtrysku

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory