Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
  1. #1
    qsy
    Gość

    Domyślnie probem z odpaleniem

    Witam.
    Od pewnego czasu mam problem z odpalenie silnika 1,8TS. Otóż pali za 2-10 razem. Wymieniłem już świece i dalej to samo. Objawy są takie, że po przekręceniu kluczyka czekam aż zgasną kontrolki próbuję odpalić i słychać, jakby rozrusznik się zawieszał (ok 2 sek) i cisza.
    Proszę o jakieś sugestię. Dziękuję i pozdrawiam.

  2. #2
    Administrator Romeo Avatar Piotriix
    Dołączył
    10 2005
    Mieszka w
    PL
    Auto
    Alfa psuje się w dniu zakupu i ten stan trwa aż do dnia sprzedaży.
    Postów
    5,082

    Domyślnie

    sam sobie odpowiedziales napraw rozrusznik

  3. #3
    areks
    Gość

    Domyślnie

    Hey kolego zza miedzy :mrgreen: :mrgreen:
    Mialem tak samo w innym aucie, w terenowce, zrobilem rozrusznik i jest GIT.
    Zagladnij do nas na Forum GFAR,masz do nas blisko :mrgreen: :mrgreen:

Podobne wątki

  1. Probem ze zmiana radia
    Utworzone przez dario2104 w dziale GT
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 14-08-2014, 20:06
  2. [156] Probem z klmatyzacja.
    Utworzone przez lysy76 w dziale 156
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 03-08-2014, 22:28
  3. Probem z hamulcami. Prosze o pomoc.
    Utworzone przez perek16 w dziale 156
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 12-12-2013, 20:30
  4. Probem z klimą, tempomatem i centralnym zamkiem.
    Utworzone przez grzegi90 w dziale 147
    Odpowiedzi: 8
    Ostatni post / autor: 27-10-2011, 11:05
  5. [GTV Spider] Problem z odpaleniem
    Utworzone przez scroll w dziale Gtv/Gtv Spider
    Odpowiedzi: 11
    Ostatni post / autor: 13-08-2011, 13:41

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory