Chyba ciężko będzie Ci ją znaleźć... Możesz popróbować pisać do tych co zderzaki sprzedają czy mogą odsprzedać...
ps. dobrze, że po FL nie robili listw w zderzakach...
DziękiNie wiem co za ludzie wpadli na pomysł by wyrwać listwe :/
Chyba tak:/ zderzak jest w bardzo dobrym stanie i nie chciałabym kupować nowego dla takiej listwy ;/
Przepraszam że w twoim temacie zadaje pytanie ale nie chcę zakładać nowego Mianowicie ktoś z czytających może podpowiedzieć jak wyciągnąć tą plastykową siatkę pomiędzy halogenami w zderzaku? jest na wkręty czy zatrzaski? a może należy zdjąć zderzak, nie chcę jej połamać.
Chodzi ci o tą na środku? To tam są takie wpusty poziome wychodzące w stronę silnika w których są pionowo wsadzone "zawleczki/kołki" (6-10 sztuk, nie pamietam). Ciężko wyciągnąć pierwszą tak żeby nic nie połamać i nie zdejmować zderzaka bo nie ma miejaca co by tam rękę wsadzić. Do tego o ile wyciągnąć się da za pomocą jakiegoś narzędzia to umiejscowić z powrotem ostatnią (bo pozostałe idą bez problemu przy lekko odchylonej kratce) jest praktycznie niemożliwe.
Chyba że chodzi ci o te koło halogenów to są wykręcalne razem z ramką na śrubkę.
Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2